Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 improve meat tenderness in Nellore cattle (2013)
Source: Book of Abstracts ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidades: FZEA, ESALQ
Subjects: CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE), GADO NELORE, RADIAÇÃO ULTRAVIOLETA, CÁLCIO
ABNT
LOBO JÚNIOR, Adalfredo Rocha et al. Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 improve meat tenderness in Nellore cattle. 2013, Anais.. Izmir, Turkey: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2013. . Acesso em: 15 nov. 2024.APA
Lobo Júnior, A. R., Eler, J. P., Delgado, E. F., Silva, S. da L. e, & Balieiro, J. C. de C. (2013). Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 improve meat tenderness in Nellore cattle. In Book of Abstracts ICoMST. Izmir, Turkey: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Lobo Júnior AR, Eler JP, Delgado EF, Silva S da L e, Balieiro JC de C. Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 improve meat tenderness in Nellore cattle. Book of Abstracts ICoMST. 2013 ;[citado 2024 nov. 15 ]Vancouver
Lobo Júnior AR, Eler JP, Delgado EF, Silva S da L e, Balieiro JC de C. Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 improve meat tenderness in Nellore cattle. Book of Abstracts ICoMST. 2013 ;[citado 2024 nov. 15 ]