Filtros : "MICOTOXINAS" "Dilkin, P." Removido: "FM" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Chemico-Biological Interactions. Unidades: FZEA, ICB

    Subjects: COELHOS, FATORES BIOLÓGICOS, MICOTOXINAS, AFLATOXINAS, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ORSI, Reinaldo Bolognini et al. Effects of oral administration of aflatoxin B1 and fumonisin B1 in rabbits (Oryctolagus cuniculus). Chemico-Biological Interactions, v. 170, n. 3, p. 201-208, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2007.08.002. Acesso em: 18 jul. 2024.
    • APA

      Orsi, R. B., Oliveira, C. A. F. de, Dilkin, P., Xavier, J. G., Direito, G. M., & Corrêa, B. (2007). Effects of oral administration of aflatoxin B1 and fumonisin B1 in rabbits (Oryctolagus cuniculus). Chemico-Biological Interactions, 170( 3), 201-208. doi:10.1016/j.cbi.2007.08.002
    • NLM

      Orsi RB, Oliveira CAF de, Dilkin P, Xavier JG, Direito GM, Corrêa B. Effects of oral administration of aflatoxin B1 and fumonisin B1 in rabbits (Oryctolagus cuniculus) [Internet]. Chemico-Biological Interactions. 2007 ; 170( 3): 201-208.[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2007.08.002
    • Vancouver

      Orsi RB, Oliveira CAF de, Dilkin P, Xavier JG, Direito GM, Corrêa B. Effects of oral administration of aflatoxin B1 and fumonisin B1 in rabbits (Oryctolagus cuniculus) [Internet]. Chemico-Biological Interactions. 2007 ; 170( 3): 201-208.[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2007.08.002
  • Source: Food Control. Unidades: ICB, FZEA

    Subjects: MICOTOXINAS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BITTENCOURT, A. B. F. et al. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, v. 16, n. 2, p. 117-120, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005. Acesso em: 18 jul. 2024.
    • APA

      Bittencourt, A. B. F., Oliveira, C. A. F. de, Dilkin, P., & Corrêa, B. (2005). Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, 16( 2), 117-120. doi:10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • NLM

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • Vancouver

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024