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  • Source: Journal of Environmental Science and Health, Part B. Unidade: ESALQ

    Subjects: TRIGO, MICOTOXINAS, GRÃOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, DESINFECÇÃO COM OZÔNIO

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    • ABNT

      ROMERO, Alessandra de Cássia et al. Ozonation of agri-food products for reducing mycotoxin contamination: challenges in grains and particulates processing. Journal of Environmental Science and Health, Part B, p. 1-7, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1962168. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Romero, A. de C., Morais, J. B. de A., Augusto, P. E. D., & Calori-Domingues, M. A. (2021). Ozonation of agri-food products for reducing mycotoxin contamination: challenges in grains and particulates processing. Journal of Environmental Science and Health, Part B, 1-7. doi:10.1080/03601234.2021.1962168
    • NLM

      Romero A de C, Morais JB de A, Augusto PED, Calori-Domingues MA. Ozonation of agri-food products for reducing mycotoxin contamination: challenges in grains and particulates processing [Internet]. Journal of Environmental Science and Health, Part B. 2021 ; 1-7.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1962168
    • Vancouver

      Romero A de C, Morais JB de A, Augusto PED, Calori-Domingues MA. Ozonation of agri-food products for reducing mycotoxin contamination: challenges in grains and particulates processing [Internet]. Journal of Environmental Science and Health, Part B. 2021 ; 1-7.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1962168
  • Source: Crop Protection. Unidade: ESALQ

    Subjects: FUNGICIDAS, FUSARIUM, MICOTOXINAS, SARNA VEGETAL, TRIGO

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    • ABNT

      FEKSA, H. R et al. Pre- and postinfection application of strobilurin-triazole premixes and single fungicides for control of fusarium head blight and deoxynivalenol mycotoxin in wheat. Crop Protection, v. 117, p. 128-134, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cropro.2018.12.003. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Feksa, H. R., Couto, H. T. Z. do, Garozi, R., Almeida, J. L. de, Gardiano, C. G., & Tessmann, D. J. (2019). Pre- and postinfection application of strobilurin-triazole premixes and single fungicides for control of fusarium head blight and deoxynivalenol mycotoxin in wheat. Crop Protection, 117, 128-134. doi:10.1016/j.cropro.2018.12.003
    • NLM

      Feksa HR, Couto HTZ do, Garozi R, Almeida JL de, Gardiano CG, Tessmann DJ. Pre- and postinfection application of strobilurin-triazole premixes and single fungicides for control of fusarium head blight and deoxynivalenol mycotoxin in wheat [Internet]. Crop Protection. 2019 ; 117 128-134.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cropro.2018.12.003
    • Vancouver

      Feksa HR, Couto HTZ do, Garozi R, Almeida JL de, Gardiano CG, Tessmann DJ. Pre- and postinfection application of strobilurin-triazole premixes and single fungicides for control of fusarium head blight and deoxynivalenol mycotoxin in wheat [Internet]. Crop Protection. 2019 ; 117 128-134.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cropro.2018.12.003
  • Unidade: ICB

    Subjects: FUSARIUM, TRIGO, GENÓTIPOS, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICOTOXINAS, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA, TRICOTECENOS, ESPECTROMETRIA DE MASSAS

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    • ABNT

      QUEIROZ, Lorena Carnielli. Micobiota e análise de deoxinivalenol e zearalenona em amostras de trigo em diferentes etapas do cultivo. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-26102018-153230/. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Queiroz, L. C. (2018). Micobiota e análise de deoxinivalenol e zearalenona em amostras de trigo em diferentes etapas do cultivo (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-26102018-153230/
    • NLM

      Queiroz LC. Micobiota e análise de deoxinivalenol e zearalenona em amostras de trigo em diferentes etapas do cultivo [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-26102018-153230/
    • Vancouver

      Queiroz LC. Micobiota e análise de deoxinivalenol e zearalenona em amostras de trigo em diferentes etapas do cultivo [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-26102018-153230/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MICOTOXINAS, OZÔNIO, REOLOGIA, TRIGO

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    • ABNT

      ALEXANDRE, Allana Patrícia Santos. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S. (2018). Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/
    • NLM

      Alexandre APS. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/
    • Vancouver

      Alexandre APS. Ozone technology as an alternative for reducing mycotoxin contamination in wheat products [Internet]. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-15052018-132453/
  • Source: Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Unidade: ESALQ

    Subjects: TRIGO, MICOTOXINAS, FARELOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, OZÔNIO, FUNGOS FITOPATOGÊNICOS, FUSARIOSE VEGETAL

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    • ABNT

      ALEXANDRE, Allana Patrícia Santos et al. Ozone treatment to reduce deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZEN) contamination in wheat bran and its impact on nutritional quality. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19440049.2018.1432899. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S., Vela-Paredes, R. S., Santos, A. S., Costa, N. S., Canniatti-Brazaca, S. G., Calori-Domingues, M. A., & Augusto, P. E. D. (2018). Ozone treatment to reduce deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZEN) contamination in wheat bran and its impact on nutritional quality. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. doi:10.1080/19440049.2018.1432899
    • NLM

      Alexandre APS, Vela-Paredes RS, Santos AS, Costa NS, Canniatti-Brazaca SG, Calori-Domingues MA, Augusto PED. Ozone treatment to reduce deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZEN) contamination in wheat bran and its impact on nutritional quality [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2018.1432899
    • Vancouver

      Alexandre APS, Vela-Paredes RS, Santos AS, Costa NS, Canniatti-Brazaca SG, Calori-Domingues MA, Augusto PED. Ozone treatment to reduce deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZEN) contamination in wheat bran and its impact on nutritional quality [Internet]. Food Additives and Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2018 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19440049.2018.1432899
  • Source: Journal of Cereal Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, FUSARIUM, MICOTOXINAS, MOAGEM, TRIGO

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    • ABNT

      BELLUCO, Bruna et al. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits. Journal of Cereal Science, v. 77, p. 284-290, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Belluco, B., Camargo, A. C. de, Gloria, E. M. da, Dias, C. T. dos S., Button, D. C., & Calori-Domingues, M. A. (2017). Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits. Journal of Cereal Science, 77, 284-290. doi:10.1016/j.jcs.2017.08.008
    • NLM

      Belluco B, Camargo AC de, Gloria EM da, Dias CT dos S, Button DC, Calori-Domingues MA. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits [Internet]. Journal of Cereal Science. 2017 ; 77 284-290.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008
    • Vancouver

      Belluco B, Camargo AC de, Gloria EM da, Dias CT dos S, Button DC, Calori-Domingues MA. Deoxynivalenol in wheat milling fractions: a critical evaluation regarding ongoing and new legislation limits [Internet]. Journal of Cereal Science. 2017 ; 77 284-290.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2017.08.008
  • Source: World Mycotoxin Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: FUSARIOSE VEGETAL, TRIGO, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, GENÓTIPOS, MICOTOXINAS

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    • ABNT

      ALMEIDA, J. L de et al. Effect of Fusarium head blight on deoxynivalenol levels in whole grain and patent flours from different wheat genotypes. World Mycotoxin Journal, v. 9, n. 2, p. 229-236, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3920/wmj2014.1871. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Almeida, J. L. de, Tessmann, D. J., Couto, H. T. Z. do, & Fostim, M. L. (2016). Effect of Fusarium head blight on deoxynivalenol levels in whole grain and patent flours from different wheat genotypes. World Mycotoxin Journal, 9( 2), 229-236. doi:10.3920/wmj2014.1871
    • NLM

      Almeida JL de, Tessmann DJ, Couto HTZ do, Fostim ML. Effect of Fusarium head blight on deoxynivalenol levels in whole grain and patent flours from different wheat genotypes [Internet]. World Mycotoxin Journal. 2016 ; 9( 2): 229-236.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3920/wmj2014.1871
    • Vancouver

      Almeida JL de, Tessmann DJ, Couto HTZ do, Fostim ML. Effect of Fusarium head blight on deoxynivalenol levels in whole grain and patent flours from different wheat genotypes [Internet]. World Mycotoxin Journal. 2016 ; 9( 2): 229-236.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3920/wmj2014.1871
  • Source: Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. Unidade: ESALQ

    Subjects: TRIGO, MICOTOXINAS, FUSARIUM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CALORI-DOMINGUES, Maria Antonia et al. Co-occurrence and distribution of deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone in wheat from Brazil. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/19393210.2016.1152598. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Calori-Domingues, M. A., Bernardi, C. M. G., Nardin, M. S., Souza, G. V. de, Santos, F. G. R. dos, Stein, M. de A., et al. (2016). Co-occurrence and distribution of deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone in wheat from Brazil. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. doi:10.1080/19393210.2016.1152598.
    • NLM

      Calori-Domingues MA, Bernardi CMG, Nardin MS, Souza GV de, Santos FGR dos, Stein M de A, Glória EM da, Dias CT dos S, Camargo AC de. Co-occurrence and distribution of deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone in wheat from Brazil [Internet]. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. 2016 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19393210.2016.1152598.
    • Vancouver

      Calori-Domingues MA, Bernardi CMG, Nardin MS, Souza GV de, Santos FGR dos, Stein M de A, Glória EM da, Dias CT dos S, Camargo AC de. Co-occurrence and distribution of deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone in wheat from Brazil [Internet]. Food Additives and Contaminants: Part B: Surveillance. 2016 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/19393210.2016.1152598.
  • Source: Ciência Rural. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, MICOTOXINAS, FUSARIUM, TRIGO

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    • ABNT

      MENDES, Gabriela da Rocha et al. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil. Ciência Rural, v. 45, n. 6, p. 1050-1057, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Mendes, G. da R., Reis, T. A. dos, Corrêa, B., & Badiale-Furlong, E. (2015). Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil. Ciência Rural, 45( 6), 1050-1057. doi:10.1590/0103-8478cr20140005
    • NLM

      Mendes G da R, Reis TA dos, Corrêa B, Badiale-Furlong E. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil [Internet]. Ciência Rural. 2015 ; 45( 6): 1050-1057.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005
    • Vancouver

      Mendes G da R, Reis TA dos, Corrêa B, Badiale-Furlong E. Mycobiota and occurrence of Fumonisin B1 in wheat harvested in Southern Brazil [Internet]. Ciência Rural. 2015 ; 45( 6): 1050-1057.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20140005
  • Unidade: ICB

    Subjects: MICOTOXINAS, FUSARIUM, ALTERNARIA, TRIGO, CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA TENSÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBOSA, Cynara Baltazar. Micoflora e ocorrência de micotoxinas em grãos de trigo recém-colhidos e armazenados. 2014. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-27062014-155824/. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Barbosa, C. B. (2014). Micoflora e ocorrência de micotoxinas em grãos de trigo recém-colhidos e armazenados (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-27062014-155824/
    • NLM

      Barbosa CB. Micoflora e ocorrência de micotoxinas em grãos de trigo recém-colhidos e armazenados [Internet]. 2014 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-27062014-155824/
    • Vancouver

      Barbosa CB. Micoflora e ocorrência de micotoxinas em grãos de trigo recém-colhidos e armazenados [Internet]. 2014 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/42/42132/tde-27062014-155824/
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: TRIGO, FUSARIOSE VEGETAL, MICOTOXINAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CALORI-DOMINGUES, Maria Antonia et al. Ocorrência de desoxinivalenol em trigo nacional e importado utilizado no Brasil. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 27, n. ja/mar. 2007, p. 181-185, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000100032. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Calori-Domingues, M. A., Almeida, R. R. de, Tomiwaka, M. M., Gallo, C. R., Glória, E. M. da, & Dias, C. T. dos S. (2007). Ocorrência de desoxinivalenol em trigo nacional e importado utilizado no Brasil. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 27( ja/mar. 2007), 181-185. doi:10.1590/s0101-20612007000100032
    • NLM

      Calori-Domingues MA, Almeida RR de, Tomiwaka MM, Gallo CR, Glória EM da, Dias CT dos S. Ocorrência de desoxinivalenol em trigo nacional e importado utilizado no Brasil [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( ja/mar. 2007): 181-185.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000100032
    • Vancouver

      Calori-Domingues MA, Almeida RR de, Tomiwaka MM, Gallo CR, Glória EM da, Dias CT dos S. Ocorrência de desoxinivalenol em trigo nacional e importado utilizado no Brasil [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( ja/mar. 2007): 181-185.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000100032
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, FUNGOS FITOPATOGÊNICOS, FUSARIOSE VEGETAL, FUSARIUM, MICOTOXINAS, TRIGO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Renata Rodrigues de. Ocorrência de Fusarium graminearum e desoxinivalenol em grãos de trigo utilizados no Brasil. 2006. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2006. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-02032007-084649/. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Almeida, R. R. de. (2006). Ocorrência de Fusarium graminearum e desoxinivalenol em grãos de trigo utilizados no Brasil (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-02032007-084649/
    • NLM

      Almeida RR de. Ocorrência de Fusarium graminearum e desoxinivalenol em grãos de trigo utilizados no Brasil [Internet]. 2006 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-02032007-084649/
    • Vancouver

      Almeida RR de. Ocorrência de Fusarium graminearum e desoxinivalenol em grãos de trigo utilizados no Brasil [Internet]. 2006 ;[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-02032007-084649/

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