Source: Journal of Food Safety. Unidade: ESALQ
Subjects: ABACATE, CARNES E DERIVADOS, HAMBÚRGUER, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, TAMBAQUI
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ABNT
PRESENZA, Leandro et al. Optimizing byproduct processing for clean label foods: avocado and MSM‐Tambaqui with a focus on zero waste. Journal of Food Safety, v. 44, n. 5, p. 1-15, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfs.13160. Acesso em: 04 dez. 2025.APA
Presenza, L., Teixeira, B. F., Fabrício, L. F. de F., Grimaldi, R., Galvão, J. A., & Vieira, T. M. F. de S. . (2024). Optimizing byproduct processing for clean label foods: avocado and MSM‐Tambaqui with a focus on zero waste. Journal of Food Safety, 44( 5), 1-15. doi:10.1111/jfs.13160NLM
Presenza L, Teixeira B F, Fabrício L F de F, Grimaldi R, Galvão J A, Vieira T M F de S . Optimizing byproduct processing for clean label foods: avocado and MSM‐Tambaqui with a focus on zero waste [Internet]. Journal of Food Safety. 2024 ; 44( 5): 1-15.[citado 2025 dez. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfs.13160Vancouver
Presenza L, Teixeira B F, Fabrício L F de F, Grimaldi R, Galvão J A, Vieira T M F de S . Optimizing byproduct processing for clean label foods: avocado and MSM‐Tambaqui with a focus on zero waste [Internet]. Journal of Food Safety. 2024 ; 44( 5): 1-15.[citado 2025 dez. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfs.13160
