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  • Source: Nexo (Manágua). Unidade: FZEA

    Subjects: MACADÂMIA, AZEITE, EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, SOLVENTE

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    • ABNT

      BLANDÓN NAVARRO, S. L e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Extracción de aceite de macadamia por inmersión en solventes alcohólicos. Nexo (Manágua), v. 31, n. 2, p. 120-126, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5377/nexo.v31i2.6835. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Blandón Navarro, S. L., & Rodrigues, C. E. da C. (2018). Extracción de aceite de macadamia por inmersión en solventes alcohólicos. Nexo (Manágua), 31( 2), 120-126. doi:10.5377/nexo.v31i2.6835
    • NLM

      Blandón Navarro SL, Rodrigues CE da C. Extracción de aceite de macadamia por inmersión en solventes alcohólicos [Internet]. Nexo (Manágua). 2018 ; 31( 2): 120-126.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.5377/nexo.v31i2.6835
    • Vancouver

      Blandón Navarro SL, Rodrigues CE da C. Extracción de aceite de macadamia por inmersión en solventes alcohólicos [Internet]. Nexo (Manágua). 2018 ; 31( 2): 120-126.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.5377/nexo.v31i2.6835
  • Source: European Journal of Lipid Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: ÓLEOS VEGETAIS, MACADÂMIA, ETANOL, SOLVENTE

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    • ABNT

      BLANDÓN NAVARRO, S. L e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Macadamia oil extraction with alcoholic solvents: yield and composition of macadamia oil and production of protein concentrates from defatted meal. European Journal of Lipid Science and Technology, v. 120, n. 7, p. 1-9, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ejlt.201800092. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Blandón Navarro, S. L., & Rodrigues, C. E. da C. (2018). Macadamia oil extraction with alcoholic solvents: yield and composition of macadamia oil and production of protein concentrates from defatted meal. European Journal of Lipid Science and Technology, 120( 7), 1-9. doi:10.1002/ejlt.201800092
    • NLM

      Blandón Navarro SL, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction with alcoholic solvents: yield and composition of macadamia oil and production of protein concentrates from defatted meal [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2018 ; 120( 7): 1-9.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.201800092
    • Vancouver

      Blandón Navarro SL, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction with alcoholic solvents: yield and composition of macadamia oil and production of protein concentrates from defatted meal [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2018 ; 120( 7): 1-9.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.201800092
  • Source: Resúmenes CIBIA : “Alimentos procesados para la salud y el bienestar del siglo XXI: un pilar fundamental para el desarrollo del nuevo concepto Enginomics”. Conference titles: Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos - CIBIA. Unidade: FZEA

    Subjects: MACADÂMIA, ÓLEOS VEGETAIS, EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, SOLVENTE

    How to cite
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    • ABNT

      NAVARRO, Sandra Lorena Blandón e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Characterization of protein concentrates of macadamia extracted from defatted material with alcoholic solvents. 2017, Anais.. Valparaíso: Instituto Chileno de Ingeniería para Alimentos, 2017. . Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Navarro, S. L. B., & Rodrigues, C. E. da C. (2017). Characterization of protein concentrates of macadamia extracted from defatted material with alcoholic solvents. In Resúmenes CIBIA : “Alimentos procesados para la salud y el bienestar del siglo XXI: un pilar fundamental para el desarrollo del nuevo concepto Enginomics”. Valparaíso: Instituto Chileno de Ingeniería para Alimentos.
    • NLM

      Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Characterization of protein concentrates of macadamia extracted from defatted material with alcoholic solvents. Resúmenes CIBIA : “Alimentos procesados para la salud y el bienestar del siglo XXI: un pilar fundamental para el desarrollo del nuevo concepto Enginomics”. 2017 ;[citado 2024 nov. 09 ]
    • Vancouver

      Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Characterization of protein concentrates of macadamia extracted from defatted material with alcoholic solvents. Resúmenes CIBIA : “Alimentos procesados para la salud y el bienestar del siglo XXI: un pilar fundamental para el desarrollo del nuevo concepto Enginomics”. 2017 ;[citado 2024 nov. 09 ]
  • Source: Trends in Food Science & Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, MACADÂMIA, PRENSAGEM, ÁCIDOS GRAXOS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NAVARRO, Sandra Lorena Blandón e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, v. 54, p. 148-154, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Navarro, S. L. B., & Rodrigues, C. E. da C. (2016). Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, 54, 148-154. doi:10.1016/j.tifs.2016.04.001
    • NLM

      Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001
    • Vancouver

      Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001

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