Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct (2016)
Source: Trends in Food Science & Technology. Unidade: FZEA
Subjects: EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, MACADÂMIA, PRENSAGEM, ÁCIDOS GRAXOS, ANTIOXIDANTES
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NAVARRO, Sandra Lorena Blandón e RODRIGUES, Christianne Elisabete da Costa. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, v. 54, p. 148-154, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001. Acesso em: 06 out. 2024.APA
Navarro, S. L. B., & Rodrigues, C. E. da C. (2016). Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct. Trends in Food Science & Technology, 54, 148-154. doi:10.1016/j.tifs.2016.04.001NLM
Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001Vancouver
Navarro SLB, Rodrigues CE da C. Macadamia oil extraction methods and uses for the defatted meal byproduct [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2016 ; 54 148-154.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2016.04.001