Fonte: Caderno de Resumos. Nome do evento: Simpósio de Pós-Graduação da Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos. Unidade: FZEA
Assuntos: CONDUTIVIDADE ELÉTRICA, ÓLEOS VEGETAIS, ETANOL
ABNT
RAMOS, Paulo Rodolfo e OLIVEIRA, Alessandra Lopes de. Evaluation of oxidative stability using electrical conductivity method of soybean oil extracted with pressurized hexane and ethanol. 2022, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf. Acesso em: 06 out. 2024.APA
Ramos, P. R., & Oliveira, A. L. de. (2022). Evaluation of oxidative stability using electrical conductivity method of soybean oil extracted with pressurized hexane and ethanol. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdfNLM
Ramos PR, Oliveira AL de. Evaluation of oxidative stability using electrical conductivity method of soybean oil extracted with pressurized hexane and ethanol [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdfVancouver
Ramos PR, Oliveira AL de. Evaluation of oxidative stability using electrical conductivity method of soybean oil extracted with pressurized hexane and ethanol [Internet]. Caderno de Resumos. 2022 ;[citado 2024 out. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2023/05/ISBN_978-65-87023-29-8_2022.pdf