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  • Source: Combinatorica. Unidade: IME

    Subjects: COMBINATÓRIA, TEORIA DOS GRAFOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOLLOBÁS, Béla e KOHAYAKAWA, Yoshiharu. An extension of the Erdős-Stone theorem. Combinatorica, v. 14, n. 3, p. 279-286, 1994Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf01212976. Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Bollobás, B., & Kohayakawa, Y. (1994). An extension of the Erdős-Stone theorem. Combinatorica, 14( 3), 279-286. doi:10.1007/bf01212976
    • NLM

      Bollobás B, Kohayakawa Y. An extension of the Erdős-Stone theorem [Internet]. Combinatorica. 1994 ; 14( 3): 279-286.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01212976
    • Vancouver

      Bollobás B, Kohayakawa Y. An extension of the Erdős-Stone theorem [Internet]. Combinatorica. 1994 ; 14( 3): 279-286.[citado 2024 ago. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01212976
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: PLANTAS CULTIVADAS, ALIMENTOS, ADITIVOS ALIMENTARES, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, J N et al. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, v. 23, n. 2 , p. 145-53, 1994Tradução . . Acesso em: 18 ago. 2024.
    • APA

      Nogueira, J. N., Cantarelli, P. R., Gallo, C. R., & Matsuura, F. C. D. U. (1994). Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, 23( 2 ), 145-53.
    • NLM

      Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 ago. 18 ]
    • Vancouver

      Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 ago. 18 ]

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