Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC (1999)
Source: Chromatographia. Unidade: IQSC
Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, QUÍMICA AMBIENTAL
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LANÇAS, Fernando Mauro e RISSATO, Sandra Regina e GALHIANE, Mário Sérgio. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC. Chromatographia, v. 50, n. 1-2, p. 35-40, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02493614. Acesso em: 10 nov. 2024.APA
Lanças, F. M., Rissato, S. R., & Galhiane, M. S. (1999). Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC. Chromatographia, 50( 1-2), 35-40. doi:10.1007/bf02493614NLM
Lanças FM, Rissato SR, Galhiane MS. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC [Internet]. Chromatographia. 1999 ;50( 1-2): 35-40.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02493614Vancouver
Lanças FM, Rissato SR, Galhiane MS. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC [Internet]. Chromatographia. 1999 ;50( 1-2): 35-40.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02493614