Source: Official Program and Abstrcats Book. Conference titles: International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins. Unidades: ESALQ, ICB
Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MILHO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA, A. P. et al. Fungal contamination of corn, from sowing to harvest, in the regions of Capão Bonito and Ribeirão Preto, State of Sao Paulo - Brazil. 2000, Anais.. São Paulo: Instituto Adolfo Lutz, 2000. . Acesso em: 18 out. 2024.APA
Almeida, A. P., Corrêa, B., Fonseca, H., Fancelli, A. L., Direito, G. M., Calori-Domingues, M. A., & Glória, E. M. da. (2000). Fungal contamination of corn, from sowing to harvest, in the regions of Capão Bonito and Ribeirão Preto, State of Sao Paulo - Brazil. In Official Program and Abstrcats Book. São Paulo: Instituto Adolfo Lutz.NLM
Almeida AP, Corrêa B, Fonseca H, Fancelli AL, Direito GM, Calori-Domingues MA, Glória EM da. Fungal contamination of corn, from sowing to harvest, in the regions of Capão Bonito and Ribeirão Preto, State of Sao Paulo - Brazil. Official Program and Abstrcats Book. 2000 ;[citado 2024 out. 18 ]Vancouver
Almeida AP, Corrêa B, Fonseca H, Fancelli AL, Direito GM, Calori-Domingues MA, Glória EM da. Fungal contamination of corn, from sowing to harvest, in the regions of Capão Bonito and Ribeirão Preto, State of Sao Paulo - Brazil. Official Program and Abstrcats Book. 2000 ;[citado 2024 out. 18 ]