Source: Revista Brasileira de Ciência Avícola. Unidade: FMVZ
Subjects: FRANGOS DE CORTE, DIETA ANIMAL, CÁLCIO (DIETOTERAPIA), SUPLEMENTOS ALIMENTARES PARA ANIMAIS
ABNT
DONATO, Daniella Carolina Zanardo et al. Nutritional balance of broilers fed diets containing two calcium levels and supplemented with different phytase levels. Revista Brasileira de Ciência Avícola, v. 15, n. 4, p. 353-364, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2013000400010. Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Donato, D. C. Z., Ribeiro, P. de A. P., Magalhães, J. D., Polycarpo, G. V., Garcia, P. D. S. R., Burbarelli, M. F. de C., & Albuquerque, R. de. (2013). Nutritional balance of broilers fed diets containing two calcium levels and supplemented with different phytase levels. Revista Brasileira de Ciência Avícola, 15( 4), 353-364. doi:10.1590/S1516-635X2013000400010NLM
Donato DCZ, Ribeiro P de AP, Magalhães JD, Polycarpo GV, Garcia PDSR, Burbarelli MF de C, Albuquerque R de. Nutritional balance of broilers fed diets containing two calcium levels and supplemented with different phytase levels [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2013 ; 15( 4): 353-364.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2013000400010Vancouver
Donato DCZ, Ribeiro P de AP, Magalhães JD, Polycarpo GV, Garcia PDSR, Burbarelli MF de C, Albuquerque R de. Nutritional balance of broilers fed diets containing two calcium levels and supplemented with different phytase levels [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2013 ; 15( 4): 353-364.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2013000400010