The role of food processing in the inflammatory potential of diet during pregnancy (2019)
Source: Revista de Saúde Pública. Unidade: FMRP
Subjects: NUTRIÇÃO PRÉ-NATAL, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, INGESTÃO DE ENERGIA, ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS
ABNT
SILVA, Carolina Assis et al. The role of food processing in the inflammatory potential of diet during pregnancy. Revista de Saúde Pública, v. 53, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2019053001154. Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Silva, C. A., Santos, I. da S., Shivappa, N., Hébert, J. R., Crivellenti, L. C., & Sartorelli, D. S. (2019). The role of food processing in the inflammatory potential of diet during pregnancy. Revista de Saúde Pública, 53. doi:10.11606/s1518-8787.2019053001154NLM
Silva CA, Santos I da S, Shivappa N, Hébert JR, Crivellenti LC, Sartorelli DS. The role of food processing in the inflammatory potential of diet during pregnancy [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2019 ; 53[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2019053001154Vancouver
Silva CA, Santos I da S, Shivappa N, Hébert JR, Crivellenti LC, Sartorelli DS. The role of food processing in the inflammatory potential of diet during pregnancy [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2019 ; 53[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.11606/s1518-8787.2019053001154