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  • Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular. Unidade: IQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS

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    • ABNT

      PERTINHEZ, Thelma de Aguiar et al. Modulation of the conformation of intracellular loops of the angiotensin II A'T IND.1' receptor by binding to phospholipid membranes. 1998, Anais.. São Paulo: SBBQ, 1998. . Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Pertinhez, T. de A., Krybus, R., Nakaie, C., Paiva, A., Franzoni, L., Nicastro, G., et al. (1998). Modulation of the conformation of intracellular loops of the angiotensin II A'T IND.1' receptor by binding to phospholipid membranes. In . São Paulo: SBBQ.
    • NLM

      Pertinhez T de A, Krybus R, Nakaie C, Paiva A, Franzoni L, Nicastro G, Spisni A, Schreier S. Modulation of the conformation of intracellular loops of the angiotensin II A'T IND.1' receptor by binding to phospholipid membranes. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
    • Vancouver

      Pertinhez T de A, Krybus R, Nakaie C, Paiva A, Franzoni L, Nicastro G, Spisni A, Schreier S. Modulation of the conformation of intracellular loops of the angiotensin II A'T IND.1' receptor by binding to phospholipid membranes. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
  • Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular. Unidade: IQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS

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    • ABNT

      PERTINHEZ, Thelma de Aguiar et al. Conformational changes at the first extracellular loop of the A'T IND.1' receptor induced by interaction with angiotensin II. 1998, Anais.. São Paulo: SBBQ, 1998. . Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Pertinhez, T. de A., Kondo, L. Y., Nakaie, C. R., Paiva, A. C. M., Franzoni, L., Nicastro, G., et al. (1998). Conformational changes at the first extracellular loop of the A'T IND.1' receptor induced by interaction with angiotensin II. In . São Paulo: SBBQ.
    • NLM

      Pertinhez T de A, Kondo LY, Nakaie CR, Paiva ACM, Franzoni L, Nicastro G, Spisni A, Schreier S. Conformational changes at the first extracellular loop of the A'T IND.1' receptor induced by interaction with angiotensin II. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
    • Vancouver

      Pertinhez T de A, Kondo LY, Nakaie CR, Paiva ACM, Franzoni L, Nicastro G, Spisni A, Schreier S. Conformational changes at the first extracellular loop of the A'T IND.1' receptor induced by interaction with angiotensin II. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS, NUTRIÇÃO ANIMAL

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    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M e HALLEY, J T. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. no 1998, n. 3, p. 399-404, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., Pesti, G. M., & Halley, J. T. (1998). The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay. Journal of the Science of Food and Agriculture, no 1998( 3), 399-404. doi:10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM, Halley JT. The choline content of feed ingredients and mixed feeds determined by an enzymatic assay [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 399-404.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C399::aid-jsfa132%3E3.0.co;2-q
  • Unidade: IQ

    Subjects: BIOLOGIA MOLECULAR, AMINOÁCIDOS

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    • ABNT

      FREITAS, Lucivanda Lima de. Isolamento e caracterização dos genes HSP10 e HSP60 do fungo aquático Blastocladiella emersonii. 1998. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 1998. . Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Freitas, L. L. de. (1998). Isolamento e caracterização dos genes HSP10 e HSP60 do fungo aquático Blastocladiella emersonii (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Freitas LL de. Isolamento e caracterização dos genes HSP10 e HSP60 do fungo aquático Blastocladiella emersonii. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
    • Vancouver

      Freitas LL de. Isolamento e caracterização dos genes HSP10 e HSP60 do fungo aquático Blastocladiella emersonii. 1998 ;[citado 2024 set. 08 ]
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, AMINOÁCIDOS, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENTEN, José Fernando Machado e PESTI, G M. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. no 1998, n. 3, p. 395-398, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Menten, J. F. M., & Pesti, G. M. (1998). The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase. Journal of the Science of Food and Agriculture, no 1998( 3), 395-398. doi:10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x
    • NLM

      Menten JFM, Pesti GM. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 395-398.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x
    • Vancouver

      Menten JFM, Pesti GM. The determination of the choline content of feed ingredients using choline kinase [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 1998 ; no 1998( 3): 395-398.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1097-0010(199811)78:3%3C395::aid-jsfa131%3E3.0.co;2-x

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