Filtros : "REOLOGIA" "Índia" Removido: "IQ" Limpar


  • Fonte: World Journal of Pharmaceutical Research. Unidade: FCF

    Assuntos: SACCHAROMYCES, REOLOGIA, FERMENTAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VITOLO, Michele. Extraction of invertase from Saccharomyces cerevisiae: effect of rheological parameters. World Journal of Pharmaceutical Research, v. 8, n. 6, p. 12-19, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20959/wjpr20196-14794. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Vitolo, M. (2019). Extraction of invertase from Saccharomyces cerevisiae: effect of rheological parameters. World Journal of Pharmaceutical Research, 8( 6), 12-19. doi:10.20959/wjpr20196-14794
    • NLM

      Vitolo M. Extraction of invertase from Saccharomyces cerevisiae: effect of rheological parameters [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2019 ; 8( 6): 12-19.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.20959/wjpr20196-14794
    • Vancouver

      Vitolo M. Extraction of invertase from Saccharomyces cerevisiae: effect of rheological parameters [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2019 ; 8( 6): 12-19.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.20959/wjpr20196-14794

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024