Filtros : "Nutrition: an international journal of applied and basic nutritional science" "ICB-SD" Limpar


  • Source: Nutrition. Unidade: ICB

    Subjects: FISIOLOGIA, NUTRIÇÃO, MANDIOCA, DIETA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DE ANGELIS, Rebeca Carlota e GIULI, Geza Garanha e ROGANO, Maria Regina Nora. Effect of cassava on protein retention in a calcium fortified diet. Nutrition, v. 3, n. 6, p. 413-417, 1987Tradução . . Acesso em: 14 nov. 2025.
    • APA

      De Angelis, R. C., Giuli, G. G., & Rogano, M. R. N. (1987). Effect of cassava on protein retention in a calcium fortified diet. Nutrition, 3( 6), 413-417.
    • NLM

      De Angelis RC, Giuli GG, Rogano MRN. Effect of cassava on protein retention in a calcium fortified diet. Nutrition. 1987 ; 3( 6): 413-417.[citado 2025 nov. 14 ]
    • Vancouver

      De Angelis RC, Giuli GG, Rogano MRN. Effect of cassava on protein retention in a calcium fortified diet. Nutrition. 1987 ; 3( 6): 413-417.[citado 2025 nov. 14 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025