Fat sources in dairy cows rations: blood parameters and ruminal fermentation (2008)
Source: Abstracts. Conference titles: World Conference on Animal Production. Unidade: FMVZ
Subjects: ALIMENTAÇÃO ANIMAL, BOVINOS LEITEIROS, GORDURAS NA DIETA, SANGUE (PARÂMETROS)
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FREITAS JÚNIOR, José Esler de et al. Fat sources in dairy cows rations: blood parameters and ruminal fermentation. 2008, Anais.. Cape Town: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2008. . Acesso em: 17 out. 2024.APA
Freitas Júnior, J. E. de, Granda, J. R., Maturana Filho, M., Venturelli, B. C., Foditsch, C., Silva, L. F. P. e, & Rennó, F. P. (2008). Fat sources in dairy cows rations: blood parameters and ruminal fermentation. In Abstracts. Cape Town: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.NLM
Freitas Júnior JE de, Granda JR, Maturana Filho M, Venturelli BC, Foditsch C, Silva LFP e, Rennó FP. Fat sources in dairy cows rations: blood parameters and ruminal fermentation. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 out. 17 ]Vancouver
Freitas Júnior JE de, Granda JR, Maturana Filho M, Venturelli BC, Foditsch C, Silva LFP e, Rennó FP. Fat sources in dairy cows rations: blood parameters and ruminal fermentation. Abstracts. 2008 ;[citado 2024 out. 17 ]