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  • Fonte: Sensors and Actuators B: Chemical. Unidade: IQ

    Assuntos: ELETROQUÍMICA, ELETRODEPOSIÇÃO, CONTROLE DA QUALIDADE, ALIMENTOS, FILMES FINOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      KUMAR, Abhishek et al. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite. Sensors and Actuators B: Chemical, v. 263, p. 237-347, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Kumar, A., Gonçalves, J. M., Sukeri, A., Araki, K., & Bertotti, M. (2018). Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite. Sensors and Actuators B: Chemical, 263, 237-347. doi:10.1016/j.snb.2018.02.125
    • NLM

      Kumar A, Gonçalves JM, Sukeri A, Araki K, Bertotti M. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2018 ; 263 237-347.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125
    • Vancouver

      Kumar A, Gonçalves JM, Sukeri A, Araki K, Bertotti M. Correlating surface growth of nanoporous gold with electrodeposition parameters to optimize amperometric sensing of nitrite [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2018 ; 263 237-347.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2018.02.125
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Assuntos: QUÍMICA ANALÍTICA, ESPECTROMETRIA, CAFÉ (ANÁLISE QUÍMICA;ANÁLISE;TOXICIDADE), MINERAIS, ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      SANTOS, Éder José dos e OLIVEIRA, Elisabeth de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES. Journal of Food Composition and Analysis, v. 14, n. 5, p. 523-531, 2001Tradução . . Disponível em: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Santos, É. J. dos, & Oliveira, E. de. (2001). Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES. Journal of Food Composition and Analysis, 14( 5), 523-531. Recuperado de http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
    • NLM

      Santos ÉJ dos, Oliveira E de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 523-531.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
    • Vancouver

      Santos ÉJ dos, Oliveira E de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 523-531.[citado 2024 out. 17 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
  • Nome do evento: IFT Annual Meeting. Unidades: FCF, IQ

    Assuntos: ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Como citar
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    • ABNT

      BARROS, Rosa Maria Cerdeira e MIRANDA, Maria Terêsa Machini de e MANCINI-FILHO, Jorge. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998, Anais.. Atlanta: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Barros, R. M. C., Miranda, M. T. M. de, & Mancini-Filho, J. (1998). Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. In . Atlanta: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Barros RMC, Miranda MTM de, Mancini-Filho J. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998 ;[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Barros RMC, Miranda MTM de, Mancini-Filho J. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998 ;[citado 2024 out. 17 ]

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