Filtros : "Meat Science" "Indexado no Chemical Titles" Removido: "SÓDIO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Meat Science. Unidade: FCFRP

    Assunto: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVES, V. F. et al. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham. Meat Science, v. 74, p. 623-627, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012. Acesso em: 12 ago. 2024.
    • APA

      Alves, V. F., Martinez, R. C. R., Lavrador, M. A. S., & De Martinis, E. C. P. (2006). Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham. Meat Science, 74, 623-627. doi:10.1016/j.meatsci.2006.05.012
    • NLM

      Alves VF, Martinez RCR, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham [Internet]. Meat Science. 2006 ; 74 623-627.[citado 2024 ago. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012
    • Vancouver

      Alves VF, Martinez RCR, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham [Internet]. Meat Science. 2006 ; 74 623-627.[citado 2024 ago. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024