Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol (2010)
Fonte: Proceedings IDS. Nome do evento: International Drying Symposium. Unidade: FZEA
Assuntos: BIOFILMES, AMARANTHUS, SECAGEM, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TAPIA-BLACIDO, Delia e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. 2010, Anais.. Magdeburg: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 20 out. 2024.APA
Tapia-Blacido, D., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2010). Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. In Proceedings IDS. Magdeburg: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. Proceedings IDS. 2010 ;[citado 2024 out. 20 ]Vancouver
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. Proceedings IDS. 2010 ;[citado 2024 out. 20 ]