Fonte: Journal of Chromatographic Science. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SARGENTI, Silvia Regina e LANÇAS, Fernando Mauro. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science, v. 36, n. 4, p. 169-174, 1998Tradução . . Acesso em: 28 ago. 2024.APA
Sargenti, S. R., & Lanças, F. M. (1998). Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science, 36( 4), 169-174.NLM
Sargenti SR, Lanças FM. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science. 1998 ; 36( 4): 169-174.[citado 2024 ago. 28 ]Vancouver
Sargenti SR, Lanças FM. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science. 1998 ; 36( 4): 169-174.[citado 2024 ago. 28 ]