Filtros : "Chromatographia" "Barbirato, M A" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANÇAS, Fernando Mauro e BARBIRATO, M A e GALHIANE, M S. Extraction of atabron residues from cabbage with supercritical carbon dioxide. Chromatographia, v. 42, n. 3-4, p. 213-6, 1996Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02269655. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Lanças, F. M., Barbirato, M. A., & Galhiane, M. S. (1996). Extraction of atabron residues from cabbage with supercritical carbon dioxide. Chromatographia, 42( 3-4), 213-6. doi:10.1007/bf02269655
    • NLM

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Extraction of atabron residues from cabbage with supercritical carbon dioxide [Internet]. Chromatographia. 1996 ;42( 3-4): 213-6.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02269655
    • Vancouver

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Extraction of atabron residues from cabbage with supercritical carbon dioxide [Internet]. Chromatographia. 1996 ;42( 3-4): 213-6.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02269655
  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANÇAS, Fernando Mauro e BARBIRATO, M A e GALHIANE, M S. Simultaneous extraction of norflurazon and oxadixyl residues from food crops with supercritical carbon dioxide. Chromatographia, v. 42, n. 3-4, p. 147-50, 1996Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02269644. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Lanças, F. M., Barbirato, M. A., & Galhiane, M. S. (1996). Simultaneous extraction of norflurazon and oxadixyl residues from food crops with supercritical carbon dioxide. Chromatographia, 42( 3-4), 147-50. doi:10.1007/bf02269644
    • NLM

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Simultaneous extraction of norflurazon and oxadixyl residues from food crops with supercritical carbon dioxide [Internet]. Chromatographia. 1996 ;42( 3-4): 147-50.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02269644
    • Vancouver

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Simultaneous extraction of norflurazon and oxadixyl residues from food crops with supercritical carbon dioxide [Internet]. Chromatographia. 1996 ;42( 3-4): 147-50.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02269644
  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA, QUÍMICA ANALÍTICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANÇAS, Fernando Mauro e BARBIRATO, M A e GALHIANE, M S. Extraction of norflurazon residues in cotton seeds with supercritical c'O IND.2'. Chromatographia, v. 40, n. 7-8, p. 432-4, 1995Tradução . . Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Lanças, F. M., Barbirato, M. A., & Galhiane, M. S. (1995). Extraction of norflurazon residues in cotton seeds with supercritical c'O IND.2'. Chromatographia, 40( 7-8), 432-4.
    • NLM

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Extraction of norflurazon residues in cotton seeds with supercritical c'O IND.2'. Chromatographia. 1995 ;40( 7-8): 432-4.[citado 2024 out. 19 ]
    • Vancouver

      Lanças FM, Barbirato MA, Galhiane MS. Extraction of norflurazon residues in cotton seeds with supercritical c'O IND.2'. Chromatographia. 1995 ;40( 7-8): 432-4.[citado 2024 out. 19 ]
  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANÇAS, Fernando Mauro e GALHIANE, M S e BARBIRATO, M A. Supercritical fluid extraction of oxadixyl from food crops. Chromatographia, v. 39, n. 1-2, p. 11-4, 1994Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02320451. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Lanças, F. M., Galhiane, M. S., & Barbirato, M. A. (1994). Supercritical fluid extraction of oxadixyl from food crops. Chromatographia, 39( 1-2), 11-4. doi:10.1007/bf02320451
    • NLM

      Lanças FM, Galhiane MS, Barbirato MA. Supercritical fluid extraction of oxadixyl from food crops [Internet]. Chromatographia. 1994 ;39( 1-2): 11-4.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02320451
    • Vancouver

      Lanças FM, Galhiane MS, Barbirato MA. Supercritical fluid extraction of oxadixyl from food crops [Internet]. Chromatographia. 1994 ;39( 1-2): 11-4.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02320451

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024