Filtros : "2011" "FEARP" "AGRONEGÓCIO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: FEARP

    Subjects: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, ADMINISTRAÇÃO, ESTRATÉGIA ORGANIZACIONAL, AGRONEGÓCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. . Hackensack: World Scientific Publishing. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2011
    • APA

      Neves, M. F. (2011). The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing.
    • NLM

      Neves MF. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. 2011 ;[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. 2011 ;[citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: USP Ribeirão. Unidade: FEARP

    Subjects: INDÚSTRIA AGRÍCOLA, AGRONEGÓCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Maurício Jorge Pinto de. FEA-RP cria Centro de Estudos Sucroenergético. [Depoimento à Rosemeire Soares Talamone]. USP Ribeirão. Ribeirão Preto: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2011
    • APA

      Souza, M. J. P. de. (2011). FEA-RP cria Centro de Estudos Sucroenergético. [Depoimento à Rosemeire Soares Talamone]. USP Ribeirão. Ribeirão Preto: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza MJP de. FEA-RP cria Centro de Estudos Sucroenergético. [Depoimento à Rosemeire Soares Talamone]. USP Ribeirão. 2011 ;22 ago. 2011. 6.[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Souza MJP de. FEA-RP cria Centro de Estudos Sucroenergético. [Depoimento à Rosemeire Soares Talamone]. USP Ribeirão. 2011 ;22 ago. 2011. 6.[citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Unidade: FEARP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, ADMINISTRAÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. Food chains and networks development: a 14 point list. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Tradução . Hackensack: World Scientific Publishing, 2011. . . Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Neves, M. F. (2011). Food chains and networks development: a 14 point list. In The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing.
    • NLM

      Neves MF. Food chains and networks development: a 14 point list. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. Food chains and networks development: a 14 point list. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Unidade: FEARP

    Subjects: PLANEJAMENTO ESTRATÉGICO, CADEIA DE SUPRIMENTOS, AGRONEGÓCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. How to build a strategic plan for food chain: the chain plan method. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Tradução . Hackensack: World Scientific Publishing, 2011. . . Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Neves, M. F. (2011). How to build a strategic plan for food chain: the chain plan method. In The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing.
    • NLM

      Neves MF. How to build a strategic plan for food chain: the chain plan method. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. How to build a strategic plan for food chain: the chain plan method. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Unidade: FEARP

    Assunto: AGRONEGÓCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. Navigating the global food system. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Tradução . Hackensack: World Scientific Publishing, 2011. . . Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Neves, M. F. (2011). Navigating the global food system. In The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing.
    • NLM

      Neves MF. Navigating the global food system. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. Navigating the global food system. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Unidade: FEARP

    Assunto: AGRONEGÓCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. The roots of food and agribusiness thinking. The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Tradução . Hackensack: World Scientific Publishing, 2011. . . Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Neves, M. F. (2011). The roots of food and agribusiness thinking. In The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing.
    • NLM

      Neves MF. The roots of food and agribusiness thinking. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. The roots of food and agribusiness thinking. In: The future of food business: the facts, the impacts, the acts. Hackensack: World Scientific Publishing; 2011. [citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: USP Ribeirão. Unidade: FEARP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, ECONOMIA, CANA-DE-AÇÚCAR

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. O Brasil como exemplo na produção de comida e combustível. [Depoimento à Rosemeire Talamone]. USP Ribeirão. Ribeirão Preto: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2011
    • APA

      Neves, M. F. (2011). O Brasil como exemplo na produção de comida e combustível. [Depoimento à Rosemeire Talamone]. USP Ribeirão. Ribeirão Preto: Faculdade de Economia, Administração e Contabilidade de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Neves MF. O Brasil como exemplo na produção de comida e combustível. [Depoimento à Rosemeire Talamone]. USP Ribeirão. 2011 ;25 abr. 2011. 6.[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      Neves MF. O Brasil como exemplo na produção de comida e combustível. [Depoimento à Rosemeire Talamone]. USP Ribeirão. 2011 ;25 abr. 2011. 6.[citado 2024 nov. 04 ]
  • Unidade: FEARP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, SUCOS DE FRUTAS, LARANJA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      The orange juice business: a brazilian perspective. . Wageningen: Wageningen Academic Publishers. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 2011
    • APA

      The orange juice business: a brazilian perspective. (2011). The orange juice business: a brazilian perspective. Wageningen: Wageningen Academic Publishers.
    • NLM

      The orange juice business: a brazilian perspective. 2011 ;[citado 2024 nov. 04 ]
    • Vancouver

      The orange juice business: a brazilian perspective. 2011 ;[citado 2024 nov. 04 ]
  • Source: Food Chain. Unidade: FEARP

    Subjects: INFLAÇÃO, ALIMENTOS, AGRONEGÓCIO, CADEIA DE SUPRIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEVES, Marcos Fava. Food chains and the reasons behind rising food prices. Food Chain, v. 1, n. 1, p. 52-70, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3362/2046-1887.2011.005. Acesso em: 04 nov. 2024.
    • APA

      Neves, M. F. (2011). Food chains and the reasons behind rising food prices. Food Chain, 1( 1), 52-70. doi:10.3362/2046-1887.2011.005
    • NLM

      Neves MF. Food chains and the reasons behind rising food prices [Internet]. Food Chain. 2011 ; 1( 1): 52-70.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3362/2046-1887.2011.005
    • Vancouver

      Neves MF. Food chains and the reasons behind rising food prices [Internet]. Food Chain. 2011 ; 1( 1): 52-70.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3362/2046-1887.2011.005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024