The challenge of improving food and nutrition in Latin America (2004)
Source: Food and Nutrition Bulletin. Unidade: FSP
Subjects: DIETA (TENDÊNCIAS), POLÍTICA DE NUTRIÇÃO, NUTRIÇÃO, TRANSTORNOS NUTRICIONAIS (PREVENÇÃO E CONTROLE), DOENÇA CRÔNICA
ABNT
UAUY, Ricardo e MONTEIRO, Carlos Augusto. The challenge of improving food and nutrition in Latin America. Food and Nutrition Bulletin, v. 25, n. 2, p. 175-182, 2004Tradução . . Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Uauy, R., & Monteiro, C. A. (2004). The challenge of improving food and nutrition in Latin America. Food and Nutrition Bulletin, 25( 2), 175-182.NLM
Uauy R, Monteiro CA. The challenge of improving food and nutrition in Latin America. Food and Nutrition Bulletin. 2004 ; 25( 2): 175-182.[citado 2024 nov. 11 ]Vancouver
Uauy R, Monteiro CA. The challenge of improving food and nutrition in Latin America. Food and Nutrition Bulletin. 2004 ; 25( 2): 175-182.[citado 2024 nov. 11 ]