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  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, HAMBÚRGUER, CONDIMENTOS E ESPECIARIAS, SAL, SÓDIO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      RIOS-MERA, Juan D et al. Reducing the sodium content without modifying the quality of beef burgers by adding micronized salt. Food Research International, v. 121, p. 288-295, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.03.044. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Rios-Mera, J. D., Saldaña, E., Cruzado-Bravo, M. L. M., Patinho, I., Selani, M. M., Valentin, D., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Reducing the sodium content without modifying the quality of beef burgers by adding micronized salt. Food Research International, 121, 288-295. doi:10.1016/j.foodres.2019.03.044
    • NLM

      Rios-Mera JD, Saldaña E, Cruzado-Bravo MLM, Patinho I, Selani MM, Valentin D, Contreras-Castillo CJ. Reducing the sodium content without modifying the quality of beef burgers by adding micronized salt [Internet]. Food Research International. 2019 ; 121 288-295.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.03.044
    • Vancouver

      Rios-Mera JD, Saldaña E, Cruzado-Bravo MLM, Patinho I, Selani MM, Valentin D, Contreras-Castillo CJ. Reducing the sodium content without modifying the quality of beef burgers by adding micronized salt [Internet]. Food Research International. 2019 ; 121 288-295.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.03.044
  • Source: Veterinary Ireland Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: DOENÇAS TRANSMITIDAS POR ALIMENTOS, CARNES E DERIVADOS, SUÍNOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTEVEZ-GARCIA, Andrea I et al. The role of pork in human infections. Veterinary Ireland Journal, v. 8, n. 6, p. 340-343, 2018Tradução . . Disponível em: http://www.veterinaryirelandjournal.com/images/pdf/focus/focus1_jun_2018.pdf. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Estevez-Garcia, A. I., Barancelli, G. V., Cruzado-Bravo, M. L. M., Opriessning, T., Villalobos-Salcedo, J. M., & Contreras Castillo, C. J. (2018). The role of pork in human infections. Veterinary Ireland Journal, 8( 6), 340-343. Recuperado de http://www.veterinaryirelandjournal.com/images/pdf/focus/focus1_jun_2018.pdf
    • NLM

      Estevez-Garcia AI, Barancelli GV, Cruzado-Bravo MLM, Opriessning T, Villalobos-Salcedo JM, Contreras Castillo CJ. The role of pork in human infections [Internet]. Veterinary Ireland Journal. 2018 ; 8( 6): 340-343.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.veterinaryirelandjournal.com/images/pdf/focus/focus1_jun_2018.pdf
    • Vancouver

      Estevez-Garcia AI, Barancelli GV, Cruzado-Bravo MLM, Opriessning T, Villalobos-Salcedo JM, Contreras Castillo CJ. The role of pork in human infections [Internet]. Veterinary Ireland Journal. 2018 ; 8( 6): 340-343.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.veterinaryirelandjournal.com/images/pdf/focus/focus1_jun_2018.pdf

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