Adequate food as a fundamental right for social inclusion (2013)
Source: Anais. Conference titles: Simpósio Internacional de Fissuras Orofaciais e Anomalias Relacionadas. Unidade: HRAC
Assunto: INCLUSÃO SOCIAL
ABNT
BARROS, Suely Prieto de et al. Adequate food as a fundamental right for social inclusion. 2013, Anais.. Bauru: Universidade de São Paulo, Hospital de Reabilitação de Anomalias Craniofaciais, 2013. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/bd80b28b-c135-46c9-bab3-904028f195e6/2431475.pdf. Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Barros, S. P. de, Pinto, M. C. C., Araujo, L. A. D., & Romangnolli, M. (2013). Adequate food as a fundamental right for social inclusion. In Anais. Bauru: Universidade de São Paulo, Hospital de Reabilitação de Anomalias Craniofaciais. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/bd80b28b-c135-46c9-bab3-904028f195e6/2431475.pdfNLM
Barros SP de, Pinto MCC, Araujo LAD, Romangnolli M. Adequate food as a fundamental right for social inclusion [Internet]. Anais. 2013 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/bd80b28b-c135-46c9-bab3-904028f195e6/2431475.pdfVancouver
Barros SP de, Pinto MCC, Araujo LAD, Romangnolli M. Adequate food as a fundamental right for social inclusion [Internet]. Anais. 2013 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/bd80b28b-c135-46c9-bab3-904028f195e6/2431475.pdf