A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROGERO, Marcelo Macedo et al. Effects of glutamine on the nuclear factor-kappaB signaling pathway of murine peritoneal macrophages. Amino Acids, v. 39, n. 2, p. 435-441, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00726-009-0459-9. Acesso em: 18 set. 2024.
APA
Rogero, M. M., Borelli, P., Fock, R. A., Borges, M. C., Vinolo, M. A. R., Curi, R., et al. (2010). Effects of glutamine on the nuclear factor-kappaB signaling pathway of murine peritoneal macrophages. Amino Acids, 39( 2), 435-441. doi:10.1007/s00726-009-0459-9
NLM
Rogero MM, Borelli P, Fock RA, Borges MC, Vinolo MAR, Curi R, Nakajima K, Crisma AR, Ramos AD, Tirapegui J. Effects of glutamine on the nuclear factor-kappaB signaling pathway of murine peritoneal macrophages [Internet]. Amino Acids. 2010 ; 39( 2): 435-441.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00726-009-0459-9
Vancouver
Rogero MM, Borelli P, Fock RA, Borges MC, Vinolo MAR, Curi R, Nakajima K, Crisma AR, Ramos AD, Tirapegui J. Effects of glutamine on the nuclear factor-kappaB signaling pathway of murine peritoneal macrophages [Internet]. Amino Acids. 2010 ; 39( 2): 435-441.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00726-009-0459-9
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROGERO, Marcelo Macedo et al. Glutamine in vitro supplementation decreases glucose utilization by the glycolytic pathway in LPS-activated peritoneal macrophages. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 set. 2024. , 2009
APA
Rogero, M. M., Borges, M. C., Fock, R. A., Ramos, A. D., Pires, I. S. de O., Vinolo, M. A. R., et al. (2009). Glutamine in vitro supplementation decreases glucose utilization by the glycolytic pathway in LPS-activated peritoneal macrophages. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
NLM
Rogero MM, Borges MC, Fock RA, Ramos AD, Pires IS de O, Vinolo MAR, Curi R, Borelli P, Tirapegui J. Glutamine in vitro supplementation decreases glucose utilization by the glycolytic pathway in LPS-activated peritoneal macrophages. Annals of Nutrition and Metabolism. 2009 ; 55 455 res. P92-02 2009.[citado 2024 set. 18 ]
Vancouver
Rogero MM, Borges MC, Fock RA, Ramos AD, Pires IS de O, Vinolo MAR, Curi R, Borelli P, Tirapegui J. Glutamine in vitro supplementation decreases glucose utilization by the glycolytic pathway in LPS-activated peritoneal macrophages. Annals of Nutrition and Metabolism. 2009 ; 55 455 res. P92-02 2009.[citado 2024 set. 18 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROGERO, Marcelo Macedo et al. A suplementação in vitro com glutamina está envolvida na ativação do NF-`KAPPA´B em macrófagos peritoniais ativados com lipopolissacarídeos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 set. 2024. , 2009
APA
Rogero, M. M., Borges, M. C., Fock, R. A., Vinolo, M. A. R., Ramos, A. D., Pires, I. S. de O., et al. (2009). A suplementação in vitro com glutamina está envolvida na ativação do NF-`KAPPA´B em macrófagos peritoniais ativados com lipopolissacarídeos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
NLM
Rogero MM, Borges MC, Fock RA, Vinolo MAR, Ramos AD, Pires IS de O, Curi R, Borelli P, Tirapegui J. A suplementação in vitro com glutamina está envolvida na ativação do NF-`KAPPA´B em macrófagos peritoniais ativados com lipopolissacarídeos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2009 ; 34 50 res. OR-03-017.[citado 2024 set. 18 ]
Vancouver
Rogero MM, Borges MC, Fock RA, Vinolo MAR, Ramos AD, Pires IS de O, Curi R, Borelli P, Tirapegui J. A suplementação in vitro com glutamina está envolvida na ativação do NF-`KAPPA´B em macrófagos peritoniais ativados com lipopolissacarídeos. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2009 ; 34 50 res. OR-03-017.[citado 2024 set. 18 ]