Filtros : "Torres, Rosângela Pavan" "FCF" "2009" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, REPLICAÇÃO VIRAL, SIMPLEXVÍRUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Inhibition of DNA virus: Herpes-1 (HSV-1) in cellular culture replication, through an antioxidant treatment extracted from rosemary spice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 45, n. 1, p. 127-133, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000100016. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Mancini, D. A. P., Torres, R. P., Pinto, J. R., & Mancini-Filho, J. (2009). Inhibition of DNA virus: Herpes-1 (HSV-1) in cellular culture replication, through an antioxidant treatment extracted from rosemary spice. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 45( 1), 127-133. doi:10.1590/s1984-82502009000100016
    • NLM

      Mancini DAP, Torres RP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Inhibition of DNA virus: Herpes-1 (HSV-1) in cellular culture replication, through an antioxidant treatment extracted from rosemary spice [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 127-133.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000100016
    • Vancouver

      Mancini DAP, Torres RP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Inhibition of DNA virus: Herpes-1 (HSV-1) in cellular culture replication, through an antioxidant treatment extracted from rosemary spice [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 1): 127-133.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000100016
  • Source: Revista de la Sociedad Química del Peru. Unidade: FCF

    Assunto: ANTIOXIDANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GARCIA-TORRES , D. E et al. Actividad antioxidante de los extracts del chopé. Revista de la Sociedad Química del Peru, v. 75, n. 3, p. 374-381, 2009Tradução . . Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Garcia-Torres , D. E., Solis, V. S., Mancini, D. A. P., Torres, R. P., & Mancini-Filho, J. (2009). Actividad antioxidante de los extracts del chopé. Revista de la Sociedad Química del Peru, 75( 3), 374-381.
    • NLM

      Garcia-Torres DE, Solis VS, Mancini DAP, Torres RP, Mancini-Filho J. Actividad antioxidante de los extracts del chopé. Revista de la Sociedad Química del Peru. 2009 ; 75( 3): 374-381.[citado 2024 nov. 02 ]
    • Vancouver

      Garcia-Torres DE, Solis VS, Mancini DAP, Torres RP, Mancini-Filho J. Actividad antioxidante de los extracts del chopé. Revista de la Sociedad Química del Peru. 2009 ; 75( 3): 374-381.[citado 2024 nov. 02 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024