Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends (2007)
Source: Food Research International. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CROMATOGRAFIA A GÁS (MÉTODOS)
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
RODRIGUES, Juliana Neves et al. Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends. Food Research International, v. 40, n. 6, p. 748-755, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2007.01.004. Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Rodrigues, J. N., Torres, R. P., Mancini-Filho, J., & Gioielli, L. A. (2007). Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends. Food Research International, 40( 6), 748-755. doi:10.1016/j.foodres.2007.01.004NLM
Rodrigues JN, Torres RP, Mancini-Filho J, Gioielli LA. Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends [Internet]. Food Research International. 2007 ; 40( 6): 748-755.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2007.01.004Vancouver
Rodrigues JN, Torres RP, Mancini-Filho J, Gioielli LA. Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends [Internet]. Food Research International. 2007 ; 40( 6): 748-755.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2007.01.004