Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidade: FMVZ
Subjects: PROTEÍNAS, LEITE (COMPOSIÇÃO;PRODUÇÃO), GORDURAS, NUTRIÇÃO ANIMAL, BOVINOCULTURA LEITEIRA
ABNT
FREITAS JÚNIOR, José Esler de et al. Productive performance and composition of milk protein fraction in dairy cows supplemented with fat sources. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 39, n. 4, p. 845-852, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-35982010000400021. Acesso em: 19 out. 2024.APA
Freitas Júnior, J. E. de, Rennó, F. P., Santos, M. V. dos, Gandra, J. R., Maturana Filho, M., & Venturelli, B. C. (2010). Productive performance and composition of milk protein fraction in dairy cows supplemented with fat sources. Revista Brasileira de Zootecnia, 39( 4), 845-852. doi:10.1590/S1516-35982010000400021NLM
Freitas Júnior JE de, Rennó FP, Santos MV dos, Gandra JR, Maturana Filho M, Venturelli BC. Productive performance and composition of milk protein fraction in dairy cows supplemented with fat sources [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2010 ; 39( 4): 845-852.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982010000400021Vancouver
Freitas Júnior JE de, Rennó FP, Santos MV dos, Gandra JR, Maturana Filho M, Venturelli BC. Productive performance and composition of milk protein fraction in dairy cows supplemented with fat sources [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2010 ; 39( 4): 845-852.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982010000400021