Filtros : "Harder, Marcia Nalesso Costa" "2017" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Food Research. Unidade: CENA

    Subjects: RADIAÇÃO GAMA, BATATA, ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Juliana Angelo et al. Efeitos da irradiação (Co60) nas propriedades físico-químicas de batata minimamente processada. Brazilian Journal of Food Research, v. 8, n. 1, p. 72-79, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v8n1.3721. Acesso em: 21 ago. 2024.
    • APA

      Pires, J. A., Lima, D. C., Silva, L. C. A. S., Arthur, V., & Harder, M. N. C. (2017). Efeitos da irradiação (Co60) nas propriedades físico-químicas de batata minimamente processada. Brazilian Journal of Food Research, 8( 1), 72-79. doi:10.3895/rebrapa.v8n1.3721
    • NLM

      Pires JA, Lima DC, Silva LCAS, Arthur V, Harder MNC. Efeitos da irradiação (Co60) nas propriedades físico-químicas de batata minimamente processada [Internet]. Brazilian Journal of Food Research. 2017 ; 8( 1): 72-79.[citado 2024 ago. 21 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v8n1.3721
    • Vancouver

      Pires JA, Lima DC, Silva LCAS, Arthur V, Harder MNC. Efeitos da irradiação (Co60) nas propriedades físico-químicas de batata minimamente processada [Internet]. Brazilian Journal of Food Research. 2017 ; 8( 1): 72-79.[citado 2024 ago. 21 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rebrapa.v8n1.3721
  • Source: Egg innovations and strategies for improvements. Unidade: CENA

    Subjects: IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, OVO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HARDER, Marcia Nalesso Costa e ARTHUR, Valter. Chapter 17 – Effects of gamma radiation for microbiological control in eggs. Egg innovations and strategies for improvements. Tradução . Amsterdam: Academic Press, 2017. . . Acesso em: 21 ago. 2024.
    • APA

      Harder, M. N. C., & Arthur, V. (2017). Chapter 17 – Effects of gamma radiation for microbiological control in eggs. In Egg innovations and strategies for improvements. Amsterdam: Academic Press.
    • NLM

      Harder MNC, Arthur V. Chapter 17 – Effects of gamma radiation for microbiological control in eggs. In: Egg innovations and strategies for improvements. Amsterdam: Academic Press; 2017. [citado 2024 ago. 21 ]
    • Vancouver

      Harder MNC, Arthur V. Chapter 17 – Effects of gamma radiation for microbiological control in eggs. In: Egg innovations and strategies for improvements. Amsterdam: Academic Press; 2017. [citado 2024 ago. 21 ]
  • Source: Australian Journal of Basic and Applied Sciences. Unidade: CENA

    Subjects: GORGULHOS, ARROZ, RADIAÇÃO IONIZANTE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACHI, Andre Ricardo et al. Ionizing radiation and the influence of package to control of Sitophilus Oryzae in rice. Australian Journal of Basic and Applied Sciences, v. 11, n. 15, p. 71-75, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.22587/ajbas.2017.11.15.10. Acesso em: 21 ago. 2024.
    • APA

      Machi, A. R., Harder, M. N. C., Arthur, P. B., Franco, S. S. H., & Arthur, V. (2017). Ionizing radiation and the influence of package to control of Sitophilus Oryzae in rice. Australian Journal of Basic and Applied Sciences, 11( 15), 71-75. doi:10.22587/ajbas.2017.11.15.10
    • NLM

      Machi AR, Harder MNC, Arthur PB, Franco SSH, Arthur V. Ionizing radiation and the influence of package to control of Sitophilus Oryzae in rice [Internet]. Australian Journal of Basic and Applied Sciences. 2017 ; 11( 15): 71-75.[citado 2024 ago. 21 ] Available from: https://doi.org/10.22587/ajbas.2017.11.15.10
    • Vancouver

      Machi AR, Harder MNC, Arthur PB, Franco SSH, Arthur V. Ionizing radiation and the influence of package to control of Sitophilus Oryzae in rice [Internet]. Australian Journal of Basic and Applied Sciences. 2017 ; 11( 15): 71-75.[citado 2024 ago. 21 ] Available from: https://doi.org/10.22587/ajbas.2017.11.15.10

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024