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  • Source: Talanta. Unidade: IQSC

    Subjects: FRUTAS, QUÍMICA ANALÍTICA

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    • ABNT

      GALHIANE, Mário Sérgio et al. Influence of different extraction methods on the yield and linalool content of the extracts of eugenia uniflora L. Talanta, v. 70, n. 5, p. 286-292, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2006.02.040. Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Galhiane, M. S., Rissato, S. R., Chierice, G. O., Almeida, M. V., & Silva, L. C. (2006). Influence of different extraction methods on the yield and linalool content of the extracts of eugenia uniflora L. Talanta, 70( 5), 286-292. doi:10.1016/j.talanta.2006.02.040
    • NLM

      Galhiane MS, Rissato SR, Chierice GO, Almeida MV, Silva LC. Influence of different extraction methods on the yield and linalool content of the extracts of eugenia uniflora L [Internet]. Talanta. 2006 ; 70( 5): 286-292.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2006.02.040
    • Vancouver

      Galhiane MS, Rissato SR, Chierice GO, Almeida MV, Silva LC. Influence of different extraction methods on the yield and linalool content of the extracts of eugenia uniflora L [Internet]. Talanta. 2006 ; 70( 5): 286-292.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2006.02.040
  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA ANALÍTICA, QUÍMICA AMBIENTAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LANÇAS, Fernando Mauro e RISSATO, Sandra Regina e GALHIANE, Mário Sérgio. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC. Chromatographia, v. 50, n. 1-2, p. 35-40, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02493614. Acesso em: 26 jul. 2024.
    • APA

      Lanças, F. M., Rissato, S. R., & Galhiane, M. S. (1999). Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC. Chromatographia, 50( 1-2), 35-40. doi:10.1007/bf02493614
    • NLM

      Lanças FM, Rissato SR, Galhiane MS. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC [Internet]. Chromatographia. 1999 ;50( 1-2): 35-40.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02493614
    • Vancouver

      Lanças FM, Rissato SR, Galhiane MS. Determination of 2,4-D and dicamba in food crops by MEKC [Internet]. Chromatographia. 1999 ;50( 1-2): 35-40.[citado 2024 jul. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02493614

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