Source: Book of Abstracts. Conference titles: International Symposium on Trace Elements in Man and Animal (TEMA). Unidade: FCF
Subjects: BIODISPONIBILIDADE, NUTRIÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
HENRIQUES, Gilberto Simeone et al. Assesment of femurs and testis as parameters for zinc bioavailability from different food sources. 1999, Anais.. Evian: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1999. . Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Henriques, G. S., Pedrosa, L. de F. C., Dantas, E. L., Moura, J. M., Araújo, C. L., & Cozzolino, S. M. F. (1999). Assesment of femurs and testis as parameters for zinc bioavailability from different food sources. In Book of Abstracts. Evian: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Henriques GS, Pedrosa L de FC, Dantas EL, Moura JM, Araújo CL, Cozzolino SMF. Assesment of femurs and testis as parameters for zinc bioavailability from different food sources. Book of Abstracts. 1999 ;[citado 2024 nov. 13 ]Vancouver
Henriques GS, Pedrosa L de FC, Dantas EL, Moura JM, Araújo CL, Cozzolino SMF. Assesment of femurs and testis as parameters for zinc bioavailability from different food sources. Book of Abstracts. 1999 ;[citado 2024 nov. 13 ]