Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: ESALQ
Subjects: ABOBRINHA, CONDUTIVIDADE ELÉTRICA, CULTIVO PROTEGIDO, FERTIRRIGAÇÃO, HIDROPONIA, NITROGÊNIO, NUTRIÇÃO VEGETAL, POTÁSSIO, SALINIDADE DA ÁGUA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PACHECO, Adriano Bicioni et al. Electrical conductivity and nitrogen: potassium ratios from nutrigation in the quality of Zucchini fruits. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 66, p. 1-13, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2023210845. Acesso em: 14 nov. 2024.APA
Pacheco, A. B., Duarte, S. N., Charles, T. da S., Nascimento, J. G., Simões, A. L. T., Campos Júnior, J. E., et al. (2023). Electrical conductivity and nitrogen: potassium ratios from nutrigation in the quality of Zucchini fruits. Brazilian Archives of Biology and Technology, 66, 1-13. doi:10.1590/1678-4324-2023210845NLM
Pacheco AB, Duarte SN, Charles T da S, Nascimento JG, Simões ALT, Campos Júnior JE, Almeida AN de, Ricardo H de C, Lopes TR, Jesus FLF de, Lisboa CF. Electrical conductivity and nitrogen: potassium ratios from nutrigation in the quality of Zucchini fruits [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2023 ; 66 1-13.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2023210845Vancouver
Pacheco AB, Duarte SN, Charles T da S, Nascimento JG, Simões ALT, Campos Júnior JE, Almeida AN de, Ricardo H de C, Lopes TR, Jesus FLF de, Lisboa CF. Electrical conductivity and nitrogen: potassium ratios from nutrigation in the quality of Zucchini fruits [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2023 ; 66 1-13.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2023210845