Source: Polímeros : Ciência e Tecnologia. Unidade: FZEA
Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, LECITINAS, GELATINA, SURFACTANTES
ABNT
DIAS, Tatiana P et al. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films. Polímeros : Ciência e Tecnologia, v. 23, n. 3, p. 339-345, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005. Acesso em: 15 nov. 2024.APA
Dias, T. P., Grosso, C. R. F., Andreuccetti, C., Carvalho, R. A. de, Galicia-García, T., & Martínez-Bustos, F. (2013). Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films. Polímeros : Ciência e Tecnologia, 23( 3), 339-345. doi:10.4322/polimeros.2013.005NLM
Dias TP, Grosso CRF, Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films [Internet]. Polímeros : Ciência e Tecnologia. 2013 ; 23( 3): 339-345.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005Vancouver
Dias TP, Grosso CRF, Andreuccetti C, Carvalho RA de, Galicia-García T, Martínez-Bustos F. Effect of the addition of soy lecithin and Yucca schidigera extract on the properties of gelatin and glycerol based biodegradable films [Internet]. Polímeros : Ciência e Tecnologia. 2013 ; 23( 3): 339-345.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.4322/polimeros.2013.005