Filtros : "VINHO" "IQSC-SQF" Removido: "CARVALHO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Chemelectrochem. Unidades: IQSC, IFSC

    Subjects: ELETRODO, VINHO, BIOMARCADORES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAYMUNDO-PEREIRA, Paulo Augusto et al. Simultaneous detection of quercetin and carbendazim in wine samples using disposable electrochemical sensors. Chemelectrochem, v. 7, n. 14, p. 3074-3081, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/celc.202000788. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Raymundo-Pereira, P. A., Gomes, N. O., Carvalho, J. H. S., Machado, S. A. S., Oliveira Junior, O. N. de, & Janegitz, B. C. (2020). Simultaneous detection of quercetin and carbendazim in wine samples using disposable electrochemical sensors. Chemelectrochem, 7( 14), 3074-3081. doi:10.1002/celc.202000788
    • NLM

      Raymundo-Pereira PA, Gomes NO, Carvalho JHS, Machado SAS, Oliveira Junior ON de, Janegitz BC. Simultaneous detection of quercetin and carbendazim in wine samples using disposable electrochemical sensors [Internet]. Chemelectrochem. 2020 ; 7( 14): 3074-3081.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/celc.202000788
    • Vancouver

      Raymundo-Pereira PA, Gomes NO, Carvalho JHS, Machado SAS, Oliveira Junior ON de, Janegitz BC. Simultaneous detection of quercetin and carbendazim in wine samples using disposable electrochemical sensors [Internet]. Chemelectrochem. 2020 ; 7( 14): 3074-3081.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/celc.202000788

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024