Molecular and mycotoxigenic biodiversity of Aspergillus flavus isolated from Brazil nuts (2016)
Source: Food Research International. Unidade: ICB
Subjects: BIODIVERSIDADE, MICOTOXINAS, ASPERGILLUS, CASTANHA, GENES, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, EXPRESSÃO GÊNICA, AFLATOXINAS
ABNT
BAQUIÃO, Arianne Costa e LOPES, Evandro Luíz e CORRÊA, Benedito. Molecular and mycotoxigenic biodiversity of Aspergillus flavus isolated from Brazil nuts. Food Research International, v. 89, p. 266-271, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.08.005. Acesso em: 17 out. 2024.APA
Baquião, A. C., Lopes, E. L., & Corrêa, B. (2016). Molecular and mycotoxigenic biodiversity of Aspergillus flavus isolated from Brazil nuts. Food Research International, 89, 266-271. doi:10.1016/j.foodres.2016.08.005NLM
Baquião AC, Lopes EL, Corrêa B. Molecular and mycotoxigenic biodiversity of Aspergillus flavus isolated from Brazil nuts [Internet]. Food Research International. 2016 ; 89 266-271.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.08.005Vancouver
Baquião AC, Lopes EL, Corrêa B. Molecular and mycotoxigenic biodiversity of Aspergillus flavus isolated from Brazil nuts [Internet]. Food Research International. 2016 ; 89 266-271.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.08.005