Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA
Subjects: CARNES E DERIVADOS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS), PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS
ABNT
ROCHA, Yana Jorge Polizer et al. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. 2014, Anais.. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2014. . Acesso em: 28 set. 2024.APA
Rocha, Y. J. P., Hirano, M. H., Pompeu, D., Freire, M. T. de A., & Trindade, M. A. (2014). Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. In Proceedings ICoMST. Punta Del Este: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Rocha YJP, Hirano MH, Pompeu D, Freire MT de A, Trindade MA. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 set. 28 ]Vancouver
Rocha YJP, Hirano MH, Pompeu D, Freire MT de A, Trindade MA. Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber. Proceedings ICoMST. 2014 ;[citado 2024 set. 28 ]