Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF
Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA-MURADIAN, Ligia Bicudo de e PENTEADO, Marilene de Vuono Camargo. Carotenoids and pro - vitamin a value of white fleshed brazilian sweet potatoes ( ipomoea batatas lam.). Journal of Food Composition and Analysis, v. 1, p. 341-52, 1988Tradução . . Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Almeida-Muradian, L. B. de, & Penteado, M. de V. C. (1988). Carotenoids and pro - vitamin a value of white fleshed brazilian sweet potatoes ( ipomoea batatas lam.). Journal of Food Composition and Analysis, 1, 341-52.NLM
Almeida-Muradian LB de, Penteado M de VC. Carotenoids and pro - vitamin a value of white fleshed brazilian sweet potatoes ( ipomoea batatas lam.). Journal of Food Composition and Analysis. 1988 ; 1 341-52.[citado 2024 nov. 17 ]Vancouver
Almeida-Muradian LB de, Penteado M de VC. Carotenoids and pro - vitamin a value of white fleshed brazilian sweet potatoes ( ipomoea batatas lam.). Journal of Food Composition and Analysis. 1988 ; 1 341-52.[citado 2024 nov. 17 ]