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  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química/COBEQ. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: ÁCIDOS, ARROZ

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    • ABNT

      MAIA, Alana Mesquita Murça e PESSOA JUNIOR, Adalberto e ROBERTO, Inês Conceição. Extração de ácidos hidroxicinâmicos (ferúlico e p-cumárico) a partir da palha de arroz empregando o copolímero pluronic® F-127. 2023, Anais.. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química/ABEQ, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos?lang=pt-br#q=&p=0. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Maia, A. M. M., Pessoa Junior, A., & Roberto, I. C. (2023). Extração de ácidos hidroxicinâmicos (ferúlico e p-cumárico) a partir da palha de arroz empregando o copolímero pluronic® F-127. In Anais. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química/ABEQ. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos?lang=pt-br#q=&p=0
    • NLM

      Maia AMM, Pessoa Junior A, Roberto IC. Extração de ácidos hidroxicinâmicos (ferúlico e p-cumárico) a partir da palha de arroz empregando o copolímero pluronic® F-127 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos?lang=pt-br#q=&p=0
    • Vancouver

      Maia AMM, Pessoa Junior A, Roberto IC. Extração de ácidos hidroxicinâmicos (ferúlico e p-cumárico) a partir da palha de arroz empregando o copolímero pluronic® F-127 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq-2023/trabalhos?lang=pt-br#q=&p=0
  • Source: Industrial Crops and Products. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: ÁCIDOS, LICORES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MAIA, Alana Mesquita Murça e PESSOA JUNIOR, Adalberto e ROBERTO, Inês Conceição. Extraction of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric) from rice straw alkaline black liquor using Pluronic F-127 for potential applications in the cosmetics industry. Industrial Crops and Products, v. 201, p. 1-7 art. 116914, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116914. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Maia, A. M. M., Pessoa Junior, A., & Roberto, I. C. (2023). Extraction of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric) from rice straw alkaline black liquor using Pluronic F-127 for potential applications in the cosmetics industry. Industrial Crops and Products, 201, 1-7 art. 116914. doi:10.1016/j.indcrop.2023.116914
    • NLM

      Maia AMM, Pessoa Junior A, Roberto IC. Extraction of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric) from rice straw alkaline black liquor using Pluronic F-127 for potential applications in the cosmetics industry [Internet]. Industrial Crops and Products. 2023 ; 201 1-7 art. 116914.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116914
    • Vancouver

      Maia AMM, Pessoa Junior A, Roberto IC. Extraction of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric) from rice straw alkaline black liquor using Pluronic F-127 for potential applications in the cosmetics industry [Internet]. Industrial Crops and Products. 2023 ; 201 1-7 art. 116914.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.116914
  • Source: Energies. Unidade: EEL

    Subjects: LIGNINA, BIOMASSA

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    • ABNT

      HALLERAKER, Hilde Vik et al. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies. Energies, v. 15, n. 13, p. 1-21, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/en15134707. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Halleraker, H. V., Kalogiannis, K., Lappas, A., CASTRO, R. A. F. A. E. L. C. U. N. H. A. D. E. A. S. S. I. S., Roberto, I. C., Mussatto, S. I., & Barth, T. (2022). The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies. Energies, 15( 13), 1-21. doi:10.3390/en15134707
    • NLM

      Halleraker HV, Kalogiannis K, Lappas A, CASTRO RAFAELCUNHADEASSIS, Roberto IC, Mussatto SI, Barth T. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies [Internet]. Energies. 2022 ;15( 13): 1-21.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en15134707
    • Vancouver

      Halleraker HV, Kalogiannis K, Lappas A, CASTRO RAFAELCUNHADEASSIS, Roberto IC, Mussatto SI, Barth T. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies [Internet]. Energies. 2022 ;15( 13): 1-21.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en15134707
  • Source: BioEnergy Research. Unidade: EEL

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LIMA, Cleilton Santos et al. Effect of the Sugarcane Bagasse Deacetylation in the Pentoses Fermentation Process. BioEnergy Research, v. 14, p. 1171–1183, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12155-020-10243-3. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Lima, C. S., Neitzel, T., Pereira, I. de O., Rabelo, S. C., Ienczak, J. L., Roberto, I. C., & Rocha, G. J. de M. (2021). Effect of the Sugarcane Bagasse Deacetylation in the Pentoses Fermentation Process. BioEnergy Research, 14, 1171–1183. doi:10.1007/s12155-020-10243-3
    • NLM

      Lima CS, Neitzel T, Pereira I de O, Rabelo SC, Ienczak JL, Roberto IC, Rocha GJ de M. Effect of the Sugarcane Bagasse Deacetylation in the Pentoses Fermentation Process [Internet]. BioEnergy Research. 2021 ;14 1171–1183.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-020-10243-3
    • Vancouver

      Lima CS, Neitzel T, Pereira I de O, Rabelo SC, Ienczak JL, Roberto IC, Rocha GJ de M. Effect of the Sugarcane Bagasse Deacetylation in the Pentoses Fermentation Process [Internet]. BioEnergy Research. 2021 ;14 1171–1183.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-020-10243-3
  • Source: International journal of biological macromolecules. Unidade: EEL

    Subjects: LIGNINA, SACARIFICAÇÃO, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CASTRO, Rafael Cunha de Assis et al. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process. International journal of biological macromolecules, v. 129, p. 497-510, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148. Acesso em: 11 out. 2024.
    • APA

      Castro, R. C. de A., Ferreira, I. S., Roberto, I. C., & Mussatto, S. I. (2019). Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process. International journal of biological macromolecules, 129, 497-510. doi:10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148
    • NLM

      Castro RC de A, Ferreira IS, Roberto IC, Mussatto SI. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process [Internet]. International journal of biological macromolecules. 2019 ;129 497-510.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148
    • Vancouver

      Castro RC de A, Ferreira IS, Roberto IC, Mussatto SI. Isolation and physicochemical characterization of different lignin streams generated during the second-generation ethanol production process [Internet]. International journal of biological macromolecules. 2019 ;129 497-510.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2019.01.148

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