Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF
Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS
ABNT
SILVA, Thamires Maria Simões et al. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 08 ago. 2024.APA
Silva, T. M. S., Perina, N. P., Bogsan, C. S. B., & Oliveira, M. N. de. (2015). Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmNLM
Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 ago. 08 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmVancouver
Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 ago. 08 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm