Primary and secondary thickening in the stem of Cordyline fruticosa (Agavaceae) (2010)
Source: Anais da Academia Brasileira de Ciências. Unidade: IB
Subjects: ANATOMIA VEGETAL, MONOCOTILEDÔNEAS, TECIDOS VEGETAIS
ABNT
CATTAI, Marina Blanco e MENEZES, Nanuza Luiza de. Primary and secondary thickening in the stem of Cordyline fruticosa (Agavaceae). Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 82, n. 3, p. 653-662, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0001-37652010000300013. Acesso em: 02 out. 2024.APA
Cattai, M. B., & Menezes, N. L. de. (2010). Primary and secondary thickening in the stem of Cordyline fruticosa (Agavaceae). Anais da Academia Brasileira de Ciências, 82( 3), 653-662. doi:10.1590/s0001-37652010000300013NLM
Cattai MB, Menezes NL de. Primary and secondary thickening in the stem of Cordyline fruticosa (Agavaceae) [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2010 ; 82( 3): 653-662.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0001-37652010000300013Vancouver
Cattai MB, Menezes NL de. Primary and secondary thickening in the stem of Cordyline fruticosa (Agavaceae) [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2010 ; 82( 3): 653-662.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0001-37652010000300013