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  • Source: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁGUA, ALIMENTOS, PESTICIDAS, QUÍMICA VERDE, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MARTINS, Fernanda Cristina de Oliveira Lopes e BATISTA, Alex D e MATTOS, Wanessa Melchert. Current overview and perspectives in environmentally friendly microextractions of carbamates and dithiocarbamates. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, p. 1-30, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12821. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Martins, F. C. de O. L., Batista, A. D., & Mattos, W. M. (2021). Current overview and perspectives in environmentally friendly microextractions of carbamates and dithiocarbamates. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 1-30. doi:10.1111/1541-4337.12821
    • NLM

      Martins FC de OL, Batista AD, Mattos WM. Current overview and perspectives in environmentally friendly microextractions of carbamates and dithiocarbamates [Internet]. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 2021 ; 1-30.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12821
    • Vancouver

      Martins FC de OL, Batista AD, Mattos WM. Current overview and perspectives in environmentally friendly microextractions of carbamates and dithiocarbamates [Internet]. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 2021 ; 1-30.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12821
  • Source: Ciência e Cultura. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: AVALIAÇÃO DE RISCO, IODO, NUTRIÇÃO HUMANA, SAÚDE PÚBLICA, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Amanda Ribeiro Martins da e MELCHERT, Wanessa Roberta. Iodo: riscos e benefícios para a saúde humana. Ciência e Cultura, v. 71, n. 2, p. 58-60, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.21800/2317-66602019000200016. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Silva, A. R. M. da, & Melchert, W. R. (2019). Iodo: riscos e benefícios para a saúde humana. Ciência e Cultura, 71( 2), 58-60. doi:10.21800/2317-66602019000200016
    • NLM

      Silva ARM da, Melchert WR. Iodo: riscos e benefícios para a saúde humana [Internet]. Ciência e Cultura. 2019 ; 71( 2): 58-60.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.21800/2317-66602019000200016
    • Vancouver

      Silva ARM da, Melchert WR. Iodo: riscos e benefícios para a saúde humana [Internet]. Ciência e Cultura. 2019 ; 71( 2): 58-60.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.21800/2317-66602019000200016

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