Filtros : "Rocha, Robson da Silva" "Franco, Poliana C" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Electroanalytical Chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: ELETROQUÍMICA, ELETRODO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Willyam Róger Padilha et al. Electro-Fenton degradation of the food dye amaranth using a gas diffusion electrode modified with cobalt (II) phthalocyanine. Journal of Electroanalytical Chemistry, v. 722-723, p. 46-53, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jelechem.2014.03.027. Acesso em: 13 ago. 2024.
    • APA

      Barros, W. R. P., Franco, P. C., Steter, J. R., Rocha, R. da S., & Lanza, M. R. de V. (2014). Electro-Fenton degradation of the food dye amaranth using a gas diffusion electrode modified with cobalt (II) phthalocyanine. Journal of Electroanalytical Chemistry, 722-723, 46-53. doi:10.1016/j.jelechem.2014.03.027
    • NLM

      Barros WRP, Franco PC, Steter JR, Rocha R da S, Lanza MR de V. Electro-Fenton degradation of the food dye amaranth using a gas diffusion electrode modified with cobalt (II) phthalocyanine [Internet]. Journal of Electroanalytical Chemistry. 2014 ; 722-723 46-53.[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jelechem.2014.03.027
    • Vancouver

      Barros WRP, Franco PC, Steter JR, Rocha R da S, Lanza MR de V. Electro-Fenton degradation of the food dye amaranth using a gas diffusion electrode modified with cobalt (II) phthalocyanine [Internet]. Journal of Electroanalytical Chemistry. 2014 ; 722-723 46-53.[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jelechem.2014.03.027
  • Source: Journal of the Electrochemical Society. Unidade: IQSC

    Subjects: ELETROQUÍMICA, COMPOSTOS ORGÂNICOS, CORANTES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Willyam Róger Padilha et al. Electrochemical degradation of tartrazine dye in aqueous solution using a modified gas diffusion electrode. Journal of the Electrochemical Society, v. 161, n. 9, p. H438 - H442, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1149/2.015409jes. Acesso em: 13 ago. 2024.
    • APA

      Barros, W. R. P., Alves, S. A., Franco, P. C., Steter, J. R., Rocha, R. da S., & Lanza, M. R. de V. (2014). Electrochemical degradation of tartrazine dye in aqueous solution using a modified gas diffusion electrode. Journal of the Electrochemical Society, 161( 9), H438 - H442. doi:10.1149/2.015409jes
    • NLM

      Barros WRP, Alves SA, Franco PC, Steter JR, Rocha R da S, Lanza MR de V. Electrochemical degradation of tartrazine dye in aqueous solution using a modified gas diffusion electrode [Internet]. Journal of the Electrochemical Society. 2014 ; 161( 9): H438 - H442.[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1149/2.015409jes
    • Vancouver

      Barros WRP, Alves SA, Franco PC, Steter JR, Rocha R da S, Lanza MR de V. Electrochemical degradation of tartrazine dye in aqueous solution using a modified gas diffusion electrode [Internet]. Journal of the Electrochemical Society. 2014 ; 161( 9): H438 - H442.[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1149/2.015409jes
  • Source: Resumos. Conference titles: Congreso de la Sociedad Iberoamericana de Electroquímica. Unidade: IQSC

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, ELETROQUÍMICA

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Willyam Róger Padilha et al. Estudo comparativo da degradação de corantes alimentícios utilizando processo 'HIND.2''OIND.2' eletrogerado/eletro-fenton. 2014, Anais.. Santiago: SIBAE, 2014. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/9b885c70-433c-4140-9e7c-e37422308199/P14981.pdf. Acesso em: 13 ago. 2024.
    • APA

      Barros, W. R. P., Franco, P. C., Rocha, R. da S., & Lanza, M. R. de V. (2014). Estudo comparativo da degradação de corantes alimentícios utilizando processo 'HIND.2''OIND.2' eletrogerado/eletro-fenton. In Resumos. Santiago: SIBAE. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/9b885c70-433c-4140-9e7c-e37422308199/P14981.pdf
    • NLM

      Barros WRP, Franco PC, Rocha R da S, Lanza MR de V. Estudo comparativo da degradação de corantes alimentícios utilizando processo 'HIND.2''OIND.2' eletrogerado/eletro-fenton [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/9b885c70-433c-4140-9e7c-e37422308199/P14981.pdf
    • Vancouver

      Barros WRP, Franco PC, Rocha R da S, Lanza MR de V. Estudo comparativo da degradação de corantes alimentícios utilizando processo 'HIND.2''OIND.2' eletrogerado/eletro-fenton [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 ago. 13 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/9b885c70-433c-4140-9e7c-e37422308199/P14981.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024