Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the Longissimus dorsi (2004)
Source: Journal of Animal Science. Conference titles: 2004 ADSA, ASAS, PSA Joint Meeting Abstracts. Unidade: FZEA
Subjects: GADO NELORE, CARCAÇA, COMPORTAMENTO ANIMAL, QUALIDADE DOS ALIMENTOS
ABNT
LUCHIARI FILHO, Albino et al. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the Longissimus dorsi. Journal of Animal Science. St. Louis, MO: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 out. 2024. , 2004APA
Luchiari Filho, A., Macedo, R. P., Pereira, A. S. C., Silva, S. da L. e, Leme, P. R., & Feitosa, G. F. (2004). Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the Longissimus dorsi. Journal of Animal Science. St. Louis, MO: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Luchiari Filho A, Macedo RP, Pereira ASC, Silva S da L e, Leme PR, Feitosa GF. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the Longissimus dorsi. Journal of Animal Science. 2004 ; 82 16.[citado 2024 out. 18 ]Vancouver
Luchiari Filho A, Macedo RP, Pereira ASC, Silva S da L e, Leme PR, Feitosa GF. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the Longissimus dorsi. Journal of Animal Science. 2004 ; 82 16.[citado 2024 out. 18 ]