Effect of Piperaceae extracts on terrestrial mollusca (Mollusca:Gastropoda) (2008)
Source: Memórias do Instituto Butantan. Conference titles: Annual Scientific Meeting. Unidade: IQ
Subjects: PRODUTOS NATURAIS, QUÍMICA ORGÂNICA
ABNT
GIARLETTI, O. L. A et al. Effect of Piperaceae extracts on terrestrial mollusca (Mollusca:Gastropoda). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 nov. 2024. , 2008APA
Giarletti, O. L. A., Toledo-Piza, A. R., Mota, D. J. G., Kato, M. J., & Kawano, T. (2008). Effect of Piperaceae extracts on terrestrial mollusca (Mollusca:Gastropoda). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo.NLM
Giarletti OLA, Toledo-Piza AR, Mota DJG, Kato MJ, Kawano T. Effect of Piperaceae extracts on terrestrial mollusca (Mollusca:Gastropoda). Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 nov. 14 ]Vancouver
Giarletti OLA, Toledo-Piza AR, Mota DJG, Kato MJ, Kawano T. Effect of Piperaceae extracts on terrestrial mollusca (Mollusca:Gastropoda). Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 nov. 14 ]