Effects of resveratrol on glycerol-induced renal injury (2007)
Source: Life Sciences. Unidade: FMRP
Subjects: NECROSE, INFLAMAÇÃO, OXIDAÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOARES, Telma de Jesus et al. Effects of resveratrol on glycerol-induced renal injury. Life Sciences, v. 81, n. 8, p. 647-656, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.06.032. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Soares, T. de J., Volpini, R. A., Francescato, H. D. C., Costa, R. S., Silva, C. G. A. da, & Coimbra, T. M. (2007). Effects of resveratrol on glycerol-induced renal injury. Life Sciences, 81( 8), 647-656. doi:10.1016/j.lfs.2007.06.032NLM
Soares T de J, Volpini RA, Francescato HDC, Costa RS, Silva CGA da, Coimbra TM. Effects of resveratrol on glycerol-induced renal injury [Internet]. Life Sciences. 2007 ; 81( 8): 647-656.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.06.032Vancouver
Soares T de J, Volpini RA, Francescato HDC, Costa RS, Silva CGA da, Coimbra TM. Effects of resveratrol on glycerol-induced renal injury [Internet]. Life Sciences. 2007 ; 81( 8): 647-656.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.06.032