Source: Resumos. Conference titles: Brazilian BioEnergy Science and Technology Conference. Unidade: EP
Subjects: INFRAVERMELHO, BIOPROCESSOS, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CASTELHANO, Luiz Fernando et al. Alcohol fermentation monitoring using near infrared spectroscopy: a detailed overview on extracellular metabolites. 2011, Anais.. [S.l.]: Campos do Jordão, 2011. Disponível em: https://bbest.org.br/2011/resumos/R0098-1.html. Acesso em: 31 jul. 2024.APA
Castelhano, L. F., Pantoja, P. A., Chicoma Lara, D., Giudici, R., & Tonso, A. (2011). Alcohol fermentation monitoring using near infrared spectroscopy: a detailed overview on extracellular metabolites. In Resumos. Campos do Jordão. Recuperado de https://bbest.org.br/2011/resumos/R0098-1.htmlNLM
Castelhano LF, Pantoja PA, Chicoma Lara D, Giudici R, Tonso A. Alcohol fermentation monitoring using near infrared spectroscopy: a detailed overview on extracellular metabolites [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://bbest.org.br/2011/resumos/R0098-1.htmlVancouver
Castelhano LF, Pantoja PA, Chicoma Lara D, Giudici R, Tonso A. Alcohol fermentation monitoring using near infrared spectroscopy: a detailed overview on extracellular metabolites [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://bbest.org.br/2011/resumos/R0098-1.html