Source: Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. Unidade: FMVZ
Subjects: BOVINOS LEITEIROS, DIGESTIBILIDADE, ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, CASTANHA, ÁCIDOS GRAXOS, CONSUMO ALIMENTAR PARA ANIMAL
ABNT
GANDRA, Jefferson Rodrigues et al. Effects of ricinoleic acid from castor oil and cashew nutshell liquid on nutrient digestibility and ruminal fermentation in dairy heifers. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, v. 23, p. 1-13, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1519-994021442022. Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Gandra, J. R., Del Valle, T. A., Takiya, C. S., Freitas Júnior, J. E. de, Oliveira, E. R. de, Gandra, É. R. de S., et al. (2022). Effects of ricinoleic acid from castor oil and cashew nutshell liquid on nutrient digestibility and ruminal fermentation in dairy heifers. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, 23, 1-13. doi:10.1590/S1519-994021442022NLM
Gandra JR, Del Valle TA, Takiya CS, Freitas Júnior JE de, Oliveira ER de, Gandra ÉR de S, Pedrini CA, Mendes PVC. Effects of ricinoleic acid from castor oil and cashew nutshell liquid on nutrient digestibility and ruminal fermentation in dairy heifers [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2022 ; 23 1-13.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1519-994021442022Vancouver
Gandra JR, Del Valle TA, Takiya CS, Freitas Júnior JE de, Oliveira ER de, Gandra ÉR de S, Pedrini CA, Mendes PVC. Effects of ricinoleic acid from castor oil and cashew nutshell liquid on nutrient digestibility and ruminal fermentation in dairy heifers [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2022 ; 23 1-13.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1519-994021442022