Subjects: NUTRIÇÃO, VEGETARIANISMO, MÚSCULO ESQUELÉTICO, CÉREBRO, AMINOÁCIDOS
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ABNT
SOLIS, Marina Yazigi et al. Diet influence upon brain creatine content: a cross-sectional study with vegetarians and omnivorous. 2013, Anais.. Barcelona: Escola de Educação Física e Esporte, Universidade de São Paulo, 2013. Disponível em: http://www.ecss-congress.eu/2013/13/index.php/scientific-programme. Acesso em: 11 out. 2024.APA
Solis, M. Y., Painelli, V. de S., Otaduy, M. C. G., Lancha Junior, A. H., Artioli, G. G., & Gualano, B. (2013). Diet influence upon brain creatine content: a cross-sectional study with vegetarians and omnivorous. In . Barcelona: Escola de Educação Física e Esporte, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.ecss-congress.eu/2013/13/index.php/scientific-programmeNLM
Solis MY, Painelli V de S, Otaduy MCG, Lancha Junior AH, Artioli GG, Gualano B. Diet influence upon brain creatine content: a cross-sectional study with vegetarians and omnivorous [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 11 ] Available from: http://www.ecss-congress.eu/2013/13/index.php/scientific-programmeVancouver
Solis MY, Painelli V de S, Otaduy MCG, Lancha Junior AH, Artioli GG, Gualano B. Diet influence upon brain creatine content: a cross-sectional study with vegetarians and omnivorous [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 11 ] Available from: http://www.ecss-congress.eu/2013/13/index.php/scientific-programme