Filtros : "BRÓCOLOS" "Schwarz, Kélin" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: BRÓCOLOS, ANTIOXIDANTES, SELÊNIO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BACHIEGA, Patrícia et al. Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with selenium. Food Chemistry, v. 190, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.06.024. Acesso em: 19 jul. 2024.
    • APA

      Bachiega, P., Salgado, J. M., Carvalho, J. E. de, Ruiz, A. L. T. G., Schwarz, K., Tezotto, T., & Morzelle, M. C. (2016). Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with selenium. Food Chemistry, 190. doi:10.1016/j.foodchem.2015.06.024
    • NLM

      Bachiega P, Salgado JM, Carvalho JE de, Ruiz ALTG, Schwarz K, Tezotto T, Morzelle MC. Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with selenium [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 190[citado 2024 jul. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.06.024
    • Vancouver

      Bachiega P, Salgado JM, Carvalho JE de, Ruiz ALTG, Schwarz K, Tezotto T, Morzelle MC. Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with selenium [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 190[citado 2024 jul. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.06.024

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024